|
Nu esti logat.
Ma poate ajuta cineva si pe mine? :((#1 2008-01-07 06:39:24
ma poate ajuta cineva si pe mine? :((Nu am un ciclu menstrual regulat.Nu am avut niciodata asadar nu stiu niciodata cand sunt la ovulatie...Am facut sex neprotejat si am luat postinorul cam la 38 de ore. Nu prea stiu la ce sa ma astept...a trecut o saptamana de cand l-am luat si nu s-a intamplat nimic.Nici sangerarea aceea dintre menstre...nimic...si tot azi s-a facut o luna de cand mi-a venit cilcul ultima data... Offline #2 2008-01-07 07:01:03
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((asteapta menstra...sltceva nu ai ce sa faci...sau fa un test de sarcina peste o saptamana in cazul in care inca mai ai indoieli. menstra poate sa intarzie si de la postinor. Offline #3 2008-01-08 09:04:16
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((poi....nu trebuie sa astept trei saptamani? Offline #4 2008-01-08 09:43:01
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((mai asteapta o saptamana de la data de la care trebuia sa vina menstra..... oricum cred ca intarzierea e de la postinor mai mult ca sigur .... Offline #5 2008-01-08 18:28:38
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((prospectul e facut incat sa si vanda. daca hormonul de sarcina depistat de test incepe sa se secrete la 2 saptamani dupa conceptie ce arata testul ala la o saptamana? de asta este indicat la 3 saptamani de la contact ca sa aiba timp sa creasca cantitatea incat testul sa o depisteze. la 2 saptamani depisteaza doar testul din sange. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-08 18:30:14
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((In prospect asa scrie. Dar cel mai sigur e sa il faci la trei sapt dupa contactul neprotejat sau la 7 zile de intarziere a menstre Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-01-08 18:31:14) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-01-08 23:42:04
Re: ma poate ajuta cineva si pe mine? :((va multumesc!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|