|
Nu esti logat.
Deficit de progesteron#1 2012-05-14 06:52:42
Deficit de progesteronBuna! Offline #2 2012-05-14 10:14:53
Re: Deficit de progesteronbuna kalina. Offline #3 2012-05-14 17:45:50
Re: Deficit de progesteronMultumesc tare mult Gargarita! Credeam ca sunt singura in situatia asta. Anticonceptionale nu mai vreau, am luat vreo 2 ani pt. un chist mai maricel, apoi din obisnuinta si pt. protectie. Voi mai astepta putin, apoi il voi induce cu Duphaston, daca tot nu vrea sa vina. Stiu ca e stupid, avand in vedere ca am cm de la 11 ani, iar acum am 24, dar inca nu m-am obisnuit cu organismul meu. In perioada in care nu eram activa sexual nu ma deranjau intarzierile, acum insa fac 5 teste de sarcina in anumite luni, desi ma protejez de fiecare data. Sotul meu crede ca-s nebuna, desigur. Offline #4 2012-05-15 08:32:14
Re: Deficit de progesteronkalina222, nu esti deloc singura in situatia asta, ba dimpotriva, foarte multe femei au cicluri menstruale lungi si/sau neregulate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-05-17 03:49:30
Re: Deficit de progesteronDoctoressa, multumesc frumos pentru raspuns! S-a rezolvat totul, cu o intarziere de 2 zile. Asadar, purced la procesul de a-mi accepta imperfectiunile, de la celulita, la ciclul neregulat. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|