|
Nu esti logat.
Aparate pentru slabit#1 2012-05-13 22:49:58
Aparate pentru slabitBuna seara!! Spuneti-mi si mie va rog ce aparat de slabit este bun(pt. femeie de 44 ani,1,58 m,90 kg si probleme la coloana).Doctorul i-a zis sa isi ia bicicleta,insa eu nu cred ca e asa buna,pentru ca lucreaza mai mult picioarele si posteriorul.Eu ma gandeam la o bicicleta eliptica,insa astept si sfaturile voastre.Daca mai aveti sugestii,sfaturi etc le astept cu drag.Va multumesc. Ultima oara a fost editat de DeeA KaRinA (2012-05-16 22:27:53) [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #2 2012-05-16 22:29:23
Re: Aparate pentru slabitNimeni nu poate sa ma ajute macar putin??? [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #3 2012-05-17 11:34:25
Re: Aparate pentru slabitbicicleta e foarte buna pt slabit, faci un cardio super pe ea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|