|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2012-05-17 16:30:50
Intarzierea menstruatieiBuna.Iau yasmin de un an si ceva si pana acum nu am avut probleme,mereu imi venea menstruatia la timp.. dar acum intarzie.Este posibil sa vina in alta zi fata de pana acum sau deloc?Sa imi fac un test sau sa mai astept pana duminica? Offline #2 2012-05-17 16:40:56
Re: Intarzierea menstruatieipoate sa vina in oricare alta zi.eu zic sa mai astepti si sa faci testul cand termini pauza. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-17 16:50:15
Re: Intarzierea menstruatieiBuna AremC. Din intamplare, si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta iau anticonceptionale yasmin si de data asta nu a venit cand trebuia. dar mai are 3 zile timp. Se poate sa vina in alta zi din pauza. Daca nu ai luat nimic care sa interactioneze, poti sta linistita. In cazul in care nu o sa vina deloc in pauza, si nici in pauza de luna viitoare ar fi bine sa mergi la planning, pentru ca e posibil sa nu ti se mai potriveasca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|