|
Nu esti logat.
Basciuta pe labia mare#1 2012-05-17 18:53:45
Basciuta pe labia mareDe o saptamana mi-a aparut pe labia mare o mica umflatura, de diametrul unui bob de piper, pozitionata in paralel cu uretra, dar nu chiar pe interiorul labiei unde nu cresc fire de par, ci mai mult la limita dintre interior si exterior, daca pot sa spun asa. Ideea e ca e in zona unde cresc cateva fire de par, lucru care m-a facut initial sa cred ca e o inflamatie a vreunui fir de par. Insa se pare ca de o saptamana nici nu scade , nici nu creste umflatura; a ramas la fel. Nu pare a avea inauntrul ei puruit, precum arata un fir de par crescut sub piele, sae ceva asemanator. Offline #2 2012-05-17 21:48:38
Re: Basciuta pe labia maredin ce spui tu pare a fi un chist bartholin.nu e"periculos" decat daca devine simptomatic.cauta informatii pe net si ai sa te lamuresti. eu zic ca sigur asta e! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|