Sunt insarcinata?-8
- Karina_
- Full member
- Inregistrat: 2010-12-16
Re: sunt insarcinata?
Nu imi poate raspunde nimeni? E a10a zi de intarziere dar nu mai pot sa il fac din prima urina. Il mai pot face azi sau astept pana maine?
- adelina10
- New member
- Inregistrat: 2012-01-06
poti sa il faci in orice moment al zilei. Fa-l astazi!!!
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
karina, eu una iti zic sa nu te sperii asa tare. intr-adevar viata sexuala impune anumite schimbari, de asta iti si poate intarzia.. prietena mea cea mai buna si-a inceput curand si ea viata sexuala, spre deosebire de tine a facut-o fara prezervativ, cu ejaculare in exterior. cred ca iti dai seama ca la tine nu a fost deloc periculos ei i-a intarziat 16 zile menstra si totusi, si-a facut teste si a fost la medic si nu e insarcinata. pana la urma i-a venit si s-a simtit usurata.
nu exista sanse de sarcina, stai linistita, ca mie mi s-a spart prezervativul cand mi-am inceput viata sexuala si inca nu sunt mamica poti face testul si cu urmatoarea urina, daca pe test scrie ca poate fi facut in orice moment al zilei si oricum inca e dimineata. doar s anu iti iei Barza, ca da raspunsuri proaste.
Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-01-17 10:04:07)
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- Karina_
- Full member
L-am facut. E negativ. Il mai repet? Daca da, peste cat timp? Nu l-am facut din prima urina ci din a2a. Pai daca as face-o neprotejat chiar ca m-as urca pe pereti in fiecare zi a lunii indiferent ca as fi la menstra sau nu Am preferat si prefer in continuare sa ma protejez, mai ales ca ma stiu paranoica de fel si chiar as sta cu griji mereu, iar metoda calendarului pentru mine nici nu exista si avand in vedere ca ciclul meu menstrual nu este foarte regulat nu as avea incredere. Sa nu mai vorbesc de boli ca mi se face pielea de gaina si de la ele si de la sarcina nedorita. Am facut sure check, citisem ca barza e prost si da rezultate aiurea.
Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-01-17 10:27:01)
- adelina10
- New member
- Inregistrat: 2012-01-06
daca e negativ, mai ai rabdare cateva zile, poate vine menstruatia. daca nu vine nici peste cateva zile, poti repeta testul.
- diana dia
- New member
- Inregistrat: 2012-01-18
Buna fetelor! am si eu o problema:(..dupa 6 luni de pastile yaz,am inceput sa iau karissa. pastilele obisnuiesc sa le iau seara la ora 9. exact la prima cutie , am uitat sa iau o pastila , pe data de 8 , observand asta abia dupa aproximativ 20 ore , timp in care am avut si contact sfarsit cu ejaculare interna. pastila uitata fiind penultima am aruncat'o , urmand ca seara , in data de 9 sa o iau pe ultima . urmatoarea zi,in 10 , adica acum 8 zile am inceput alta cutie. ultimul contact pe care l'am avut a fost dimineata, dupa ce am uitat pilula. ce ma nelamureste pe mine e daca am ramas sau nu insarcinata, avand in vedere ca pe data de 11, adica la a doua pastila din urmatorul blister,mi'a venit ciclul (cred) era o sangerare destul de abundenta,ce m'a tinut o saptamana. banuiesc ca acum e prea devreme sa imi fac un test de sarcina, si in plus nu stiu daca AC pot schimba rezultatul real al testului. Va rog frumos, da'ti un sfat , o idee. Multumesc!
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
diana dia e suficient sa postezi intr-un singur loc ai warn pentru postare multipla
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Karina_
- Full member
Fetele, azi am facut si al doilea test, e negativ, asta a fost facut din prima urina de dimineata. Mi-a venit si menstra. Mai am motive de ingrijorare?
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
categoric nu... nu aveai de la primul test
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Karina_
- Full member
Multumesc mult, doctoressa!
- roxi_rox
- Membru
- Inregistrat: 2012-01-25
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu o parerea voastra ...imi doresc un bebe... si ultima menstruatie am avut-o pe 23 decembrie 2011....mentionez ca nu imi intarzie in mod obisnuit...pe 6-7 ianuarie 2012 am avut contact sexual neprotejat...pe 13 ianuarie mi-am facut primul test de sarcina care a iesit negativ; am mai facut un test pe 22 ianuarie, dar tot negativ a iesit....e posibil sa fiu insarcinata?...oare am facut testele prea devreme?...am citit ca testul se face la 3 sapt dupa contact sau la 1 sapt de intarziere a menstruatiei....multumesc de intelegere....si astept parerea voastra...
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
la 3 saptamani de la contact e rezultatul concludent; cu toate astea, daca e cazul, se poate pozitiva mai repede, sau chiar mai tarziu. repeta testul la intervalul indicat spor la bebe
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- roxi_rox
- Membru
Buna dimineata,
Analiza din sange ptr depistarea sarcinii e mai sigura decat testul de sarcina?
- Karina_
- Full member
- roxi_rox
- Membru
- Pearl
- New member
- De la: Rep. Moldova, Chisinau
- Inregistrat: 2009-07-29
Buna ziua tuturor! Am mai scris la acest subiect si iata ca revin cu aceeasi intrebare. Din luna ianuarie (apriximativ 13 ianuarie) am inceput sa iau ac Yasmin, pina in prezent. Pina acuma a fost totul ok, iar ultima mentra a venit pe 27 aprilie, a durat aprox 4 zile....iar de pe 30 aprilie am inceput alt blister....azi seara trebuie sa iau a 19-a pastiluta. Ultimul contact sexual l-am avut pe 13 mai dimineata....mentionez ca pina atunci am avut regulat si a ejaculat in mine. De duminica seara (13 mai) acuz dureri puternice in partea stinga in spate, sub coaste...de rinichi (cred eu), am dat analize generala de singe si gen de urina si doctora de familie a spus ca analiza urinei nu este deloc bine si trebuie sa dau analiza de urina neciporenco sa stie mai clar de unde vine....spunde ca pot fi rinichii, infectie a cailor urinare sau infectie a vizicii urinare, sau ceva ginecologic. Astept analiza neciporenco si urmatoarea programare o am pe 21 mai (luni). La moment primesc: 1. fitolizin (pasta din mai multe ierburi), 2. Diclofenac (supozitorii) 3. nospa 4. orcipol Ultrasonografie nu am facut....vreau sa ma duc miine sa o fac....consider eu ca trebuie si asta. La moment inca mai acuz dureri insa nu atit de puternice, in schimb am o stare parca sunt balonata si imi e greu sa respir. La moment mi-a ajuns temperatura pina la 38,9. Am vorbit azi dimineata cu sora mea si m-a intrebat daca nu sunt insarcinata.....ca ea cauza asa dureri la inceputul sarcinii....si m-a pus pe ginduri! La moment au trecut doar 5-6 zile de la ultimul contact sexual, si cred ca e devreme sa fac un test de sarcina. Ma gindeam sa nu mai iau acele 3 pastilute ac....ca sa imi vina mai repede menstra si sa vad daca vine....iar eventual dupa o saptamina deja voi putea face si testul de sarcina. Voi ce considerati si ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|