|
Nu esti logat.
Reactie adversa?#1 2008-01-09 11:48:05
reactie adversa?buna sant noua pe acest forum,si as vrea sa intreb si eu ceva de la cine stie am facut tratament cu macmiror recomandat de medic pentru o infectie ,dupa ce mi-am terminat trat am scurgerea pe care am avut-o inainte a devenit mai abundenta,se poate sa fi avut o reactie adversa de la aceste ovule,tin sa mentin ca inainte de acest trat am mai luat gynozol scurgerea s-a mai ameliorat dar nu trecuse de tot.va rog mult un raspuns. Offline #2 2008-01-09 12:02:34
Re: reactie adversa?ti-a dat tratament farta sa iti fi facut si lama? ca din tratamentul asta eu inteleg ce ai avut...dar dr stie? mami de minuni Offline #3 2008-01-09 12:09:53
Re: reactie adversa?da, fara sa-mi fi facut lama azi ma duc sa-mi fac papanicolau si o sa cer si lama,dar spunemi te rog despre ce infectie este vorba te rog !!!!!!! Offline #4 2008-01-09 12:11:40
Re: reactie adversa?dupa tratament cica ar fi candida...dar sunt curioasa dc nu ti a spus exact ce ai...si daca tratamentul a cosntat doar in ovule... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-09 12:12:26
Re: reactie adversa?probabil candidoza....probabil....nu avem cum sa stim. e nevoie de examen de secretie pentru diagnostic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-09 12:16:14
Re: reactie adversa?tratamentul nu se da din ochi. fa lama aia si tratamentul va fi astfel si tintit. mami de minuni Offline #7 2008-01-09 12:18:14
Re: reactie adversa?multumesc pentru raspunsuri dar si eu cred ca e candida numai ca scurgera mea eapoasa transparenta uneori alba si cand am facut tratament cu gynozol sa mai amelioarat de aceia si eu cred ca e candida,va multumesc din suflet!!!! Offline #8 2008-01-09 12:38:44
Re: reactie adversa?corina, inca odata, nu e pe crezute...fa examenul ala de secretie...e posibil sa fie doar hormonala secretia ta si nimic mai mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-09 12:39:10
Re: reactie adversa?ica o intrebare va rog candida se poate lua de la ustensilele de la ginecologie ca eu cred ca de acolo o am pentru ca de cand mi-am scos firu la alt medic am aceasta scurgere !!! si azi ma duc sa-mi fac lama sa stiu odata ce se intampla va multumesc inca odata !!! Ultima oara a fost editat de corina77 (2008-01-09 12:41:37) Offline #10 2008-01-09 12:57:42
Re: reactie adversa?prea putin probabil...candida e mai degraba o dereglare a florei vaginale...si asa e cel mai bine...sa faci analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|