homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglari menstruale dupa debutul vietiii sexuale

#1 2012-05-18 20:07:36

dariuca
Membru
Inregistrat: 2012-05-18

dereglari menstruale dupa debutul vietiii sexuale

Buna ziua ...v-as ruga sa ma ajutati si pe mn cu o parere. Mi-am inceput viata sexuala luna trecuta ,protejat,cu prezervativ si sunt 99% sigura ca acesta nu a avut nici o defectiune. insa in luna respectiva mi-a intarziat ciclul o zi si a venit f redus cantitativ si maroniu,cu toate acestea a tinut ca de obicei 5 zile. Am facut mai multe teste de sarcina si toate au iesit negative. Am fost si la un consult ginecologic si mi s-a spus doar ca am ovarul drept putin marit. problema e ca luna asta cm mi-a venit cu 10 zile mai devreme,cu toate simtomele pe care le am de obicei(dureri,oboseala,acnee) in prima zi a fost  a fost tot maroniu dar mai mult apoi in a 2 ai a 3  zi f abundent si normal iar a 4 si a 5 tot maroniu si putin.Problema e ca dupa ce s-a terminat am inceput sa am dureri in zona pelviana si putin mai sus  deasemenea dureri de spate care radiaza spre membrele inferioare.testele de sarcina tot negative iesmi-am facut o programare la doctor abea saptamana viitoare si pana atunci sunt destul de speriata grater ce ar putea fi? este posibil sa fie sarcina extrauterina?sau anexita? va rog sa ma ajutati!
Mentionez ca inainte de debutul vietii sexuale aveam un ciclu regulat de 26 de zile.

nu are nimeni nici o idee?   supa poate doctoressa m-ar putea ajuta.va multumesc!

Ultima oara a fost editat de dariuca (2012-05-20 22:59:21)

#2 2012-05-21 10:30:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: dereglari menstruale dupa debutul vietiii sexuale

durerile de spate nu sunt semn de sarcina!
daca singurul contact sexuaL e ala de acum o luna si avem teste de sarcina negative nu vad nici nun motiv de stres.
Ok, s-a dereglat nitel menstra, se mai intimpla, nu e motiv de panica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.