|
Nu esti logat.
Sangerari si dureri intre menstruatii#1 2012-05-20 13:31:34
sangerari si dureri intre menstruatiiCeau, Offline #2 2012-05-20 14:29:30
Re: sangerari si dureri intre menstruatiiDuphastonul vine la pachet cu niste efecte secundare foarte urate pe care tu le simti foarte intens. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-20 14:57:14
Re: sangerari si dureri intre menstruatiiAlte pareri? Marti fiind ziua 16 ar trebui sa incep iar sa iau Duphaston. Daca nu ajung la medic pana marti sa le incep? Offline #4 2012-05-21 09:40:31
Re: sangerari si dureri intre menstruatiiFetele as avea nevoie si eu de un sfat va rog. Ca si dorinac iau si eu duphaston in zilele 15-24. Primele doua luni a fost cat de cat ok, in sensul ca prima menstra a venit la 31 zile iar a doua luna la 26 zile. Acum sunt in a treia luna, mai am de luat 3 pastile si deja a inceput o scurgere ca la menstra, dar fara dureri de burta sau simptome. Din cate tin minte endocrinologul mi-a spus ca daca se intampla sa vina menstra peste duphaston sa ma opresc si sa incep iarasi sa numar 15 zile, apoi sa iau iarasi. Acum nu stiu cum sa procedez. Sa iau in continuare si cele 3 pastile sau sa ma opresc? Offline #5 2012-05-21 11:00:59
Re: sangerari si dureri intre menstruatiiLa mine problema cred ca s-a mai agravat..ce curge acum e ciclu in toata regula...este cu cheaguri si foarte abundent (in 2 ore s-a umplut absorbantu). Credeti ca e grav? Nu o sa apuc sa merg la doctor decat maine dimineata si sunt foarte speriata Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-21 13:00:57
Re: sangerari si dureri intre menstruatii
Nu fi speriata. pina miine nu patesti nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|