homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari si dureri intre menstruatii

#1 2012-05-20 13:31:34

dorinac
Membru
Inregistrat: 2009-10-28

sangerari si dureri intre menstruatii

Ceau,

Am fost diagnosticata cu insuficienta luteala si mi s-a prescris Duphaston in zilele 16-25 timp de trei luni. In prima luna am luat si in ziua 27 a venit ciclul (pana atunci imi venea peste 40 de zile). Am luat si in luna a doua conform schemei si mi-a venit to la 27 de zile. De data aceasta ciclul a fost mai putin abundent si inchis la culoare dar cu cheaguri. Din ziua 9 a ciclului am inceput sa am o secretie maronie si de astazi (ziua 13 a ciclului) a inceput sa ma doara foarte tare ovarele si sa sangerez mai tare (necesita absorbant). Durerile sunt criminale, nici nu ma pot ridica din pat, eu suspectez o raceala la ovare ca mi-a fost foarte frig la picioare saptamana asta. Credeti ca este raceala sau este un efect al duphastonului? Sper sa pot sa imi fac programare maine la doctor si sa aflu mai multe, insa as vrea sa aud si parerea voastra. Ati mai patit careva asa?

#2 2012-05-20 14:29:30

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: sangerari si dureri intre menstruatii

Duphastonul vine la pachet cu niste efecte secundare foarte urate pe care tu le simti foarte intens.
Daca poti eu propun sa vorbesti neaparat cu medicul tau ginecolog.Am luat si eu duphaston dar doar o luna si nu am avut nimic.

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-05-20 14:57:14

dorinac
Membru

Alte pareri? Marti fiind ziua 16 ar trebui sa incep iar sa iau Duphaston. Daca nu ajung la medic pana marti sa le incep?

#4 2012-05-21 09:40:31

Dellyutza
Full member
Inregistrat: 2009-10-15

Fetele as avea nevoie si eu de un sfat va rog. Ca si dorinac iau si eu duphaston in zilele 15-24. Primele doua luni a fost cat de cat ok, in sensul ca prima menstra a venit la 31 zile iar a doua luna la 26 zile. Acum sunt in a treia luna, mai am de luat 3 pastile si deja a inceput o scurgere ca la menstra, dar fara dureri de burta sau simptome. Din cate tin minte endocrinologul mi-a spus ca daca se intampla sa vina menstra peste duphaston sa ma opresc si sa incep iarasi sa numar 15 zile, apoi sa iau iarasi. Acum nu stiu cum sa procedez. Sa iau in continuare si cele 3 pastile sau sa ma opresc?

par

#5 2012-05-21 11:00:59

dorinac
Membru

La mine problema cred ca s-a mai agravat..ce curge acum e ciclu in toata regula...este cu cheaguri si foarte abundent (in 2 ore s-a umplut absorbantu). Credeti ca e grav? Nu o sa apuc sa merg la doctor decat maine dimineata si sunt foarte speriata

Publicitate

loading...

#6 2012-05-21 13:00:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dorinac a scris:

La mine problema cred ca s-a mai agravat..ce curge acum e ciclu in toata regula...este cu cheaguri si foarte abundent (in 2 ore s-a umplut absorbantu). Credeti ca e grav? Nu o sa apuc sa merg la doctor decat maine dimineata si sunt foarte speriata

Nu fi speriata. pina miine nu patesti nimic
nu cred ca e de la duphaston, in tot cazul, mai cu seama ca nu ai apucat sa il iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.