|
Nu esti logat.
Menstra de doua zile#1 2012-05-23 21:46:49
Menstra de doua zileBuna seara! Offline #2 2012-05-23 22:02:05
Re: Menstra de doua zileImi pare rau pentru greselile din mesajul anterior, insa sunt foarte speriata si nu sunt foarte atenta la tastatura... Offline #3 2012-05-24 09:50:23
Re: Menstra de doua zilemenstra se modifica dpdv cantitativ si calitativ in timpul administrarii de AC; daca le-ai luat corect (la aprox. aceeasi ora, fara grapefruit, fara antibiotice, fara antidepresive, nu ai avut scaun apos sau ai vomitat in primele 4 ore de la administrare, nu ai avut mai mult de 4 scaune apoase intre 2 pastile) nu ai de ce sa te ingrijorezi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2012-05-24 12:11:12
Re: Menstra de doua zileas avea o intrebare...am luat postinor 2 acum 5 zile dar inca nu mi-a venit menstruatia..ar trebui sa-mi fac griji? Offline #5 2012-05-24 12:26:40
Re: Menstra de doua zilenu, postinorul cauzeaza dereglari, deci daca l-ai luat corect, nu prea ai de ce sa-ti faci griji fa un test la 3 saptamani de la contact ca sa te linistesti. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|