homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita dupa fiecare contact

#1 2007-08-30 20:50:06

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Vaginita dupa fiecare contact

Draga doctoressa, fetelor, va felicit pt acest forum! Sunt noua aici, am ajuns in urma unor cautari pe net, si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Problema mea este ca fiecare contact sexual se soldeaza cu o "colpita mixta" (gardnerella +candida)...Folosim prezervativ de fiecare data...nu fac spalaturi interne...mentin igiena externa...Am facut analize de fiecare data si nu este nimic neobisnuit...infectia cedeaza la tratamentul obisnuit ( betadina, polyginax). Dupa tratament fac analizele si ies perfect; de asemenea, nu am facut niciodata vaginita "din senin". Aveti cumva idee ce poate fi? Ce pot face? Cred ca nu mai este nevoie sa spun ca sunt foarte trista, viata mea sexuala este aproape inexistenta si  toate relatiile mele s-au incheiat din aceasta cauza, pt ca, cred ca va dati seama, dupa cateva incercari "mi se ia" de tot de ovule in fiecare seara, lenjerie murdara in fiecare zi , etc...Am fost la mai multi doctori, toti imi dau tratament pt problema acuta (care nu li se pare foarte grava- si nici nu este, as putea sa ma tratez si singura, pt ca stiu foarte bine tratamentul!!!), dar problema este ca revine!!! S-a  mai confruntat cineva cu aceasta problema? Aveti vreun sfat???

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2 2007-08-30 21:30:13

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Vaginita dupa fiecare contact

deci pana la urma tzie la examenul de secretie ce iti iese? gardnerella ,candida sau doar o simpla vaginita? incearca cu iaurt.. si vezi poate esti sensibila la latex, e si asat o posibilitate. du-te la un alergolog sa nu fie de la asta.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-30 21:30:27)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#3 2007-08-30 22:22:01

Rose
Hero member

La examenul de secretie imi ies gardnerella si candida. Din cate am inteles eu nu exista vaginita simpla, toate vaginitele bacteriene sunt cauzate de gardnerella , doar ca unele laboratoare nu o identifica ca atare, si scriu doar "flora bacteriana de nu stiu care frecventa", sau cam asa ceva. Alergica s-ar putea sa fiu , ca oricum sunt alergica la o multime de chestii, am sa iau un ceva contra alergiei , sa vad daca este vreo schimbare...Si am sa incerc si cu iaurt...dar am incercat cu Bioclin si mai rau a fost!

www.pisicamov.ro

#4 2007-08-30 22:32:11

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

nu lua nimik contra alergie du-te la alergolog unde iti va face o serie de teste prin care av vedea  la ce esti alergik.incearca iaurtul cel normal din comert, lasa gelurile si alte chestii.incearca cu iaurt,n-ai nik de pierdut.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#5 2007-08-31 12:32:33

rocsyka
Full member
Inregistrat: 2007-08-27

Eu impotriva candidei am facut 10 zile la rand un vaccin care am inteles ca nu se face decat in iasi si bucuresti la ora actuala.Eu l-am facut in Iasi, nu am mai avut probleme de genul asta dupa, dar vaccinul trebuie facut cam in fiecare an. Eu nu am mai reluat tratamentul. Intereseaza-te de acest vaccin impotriva candidozei.

bebic

Publicitate

loading...

#6 2007-08-31 14:00:27

di_ana
New member
Inregistrat: 2006-09-30

rocsyka si unde anume in iasi ai facut acest vaccin?.. ai putea sa dai mai multe detalii, te rog? big_smile .. ca ajung si eu in octombrie acolo si daca voi mai avea probleme sa stiu unde sa merg cesafac

iubesti pentru ca iubesti, nu exista niciun motiv pentru ca sa iubesti

#7 2007-08-31 14:48:30

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

rose...si eu am patit ceva mult mai aiurea decat tine,eu dupa 1 an de abstinenta mi-a aparut din "senin" candida.eu nici contact sexual n-am avut si tot a venit si pe la mine sa ma viziteze.din cate mi-a spus doctoritza la care am fost azi (si mi-a dat tratament) am inteles ca,candida se afla in organismul nostru si doar atunci cand sistemul nostru imunitar este mai slab,sau daca faci tratament cu antibiotice,sau o poti lua de la mare sau de la baile termale,etc.nu este neaparat sa o faci pe cale sexuala,nu se transmite asa (nu in toate cazurile) si cam dupa o perioada de timp reapara,este ceva normal sa reapara.asta mi-au spus-o mai multi doctori si vad si eu pe pielea mea,la mine deobicei vara ii place sa ma "viziteze"...smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#8 2007-08-31 14:55:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Rose, incearca sa schimbi marca de prezervativ...si sa te speli totusi in vagin dupa contactele sexuale, chiar daca sunt protejate cu prezervativ pentru ca lubrifiantul sau spermicidul de pe prezervativ poate fi in masura sa deregleze flora ta vaginala....maninca iaurt, redu consumul de dulciuri, nu purta lenjerie sintetica si nici ob-uri....si cam atit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2007-08-31 20:47:53

Rose
Hero member

Thx doctoressa, si voua fetelor! Am sa urmez sfaturile.Daca mai are cineva vreun sfat, il astept cu nerabdare, sau daca s-a mai confruntat cineva cu asemenea pb, ca doar n-oi fi eu singura! smile

www.pisicamov.ro

#10 2007-08-31 20:52:52

andrutza
Vizitator

Si eu aveam niste pb asemenatoare, pe mine ma ustura cand o faceam si dupa la fel uneori nu mai puteam continua actul sexual si am constatat ca era de la prez....dupa ce n-am mai folosit intr-adevar s-a vazut diferenta si chiar nu m-am mai confruntat cu usturimi in timpul contactului sexual. Se poate ca si u sa fii alergica la latex...si intr-adevar e bine sa te speli dupa fiecare contact sexual chiar daca e protejat cu apa si in rest la exterior cu o solutie speciala pt zona intima, eu sunt f multumita de lactacyd femina, cum schimb produsul parca nu ma simt comfortabil jos. Si iti mai dau un sfat pe timpul menstruatiei evita sa folosesti absorbante care nu contin bumbac....incearca sa folosesti libresse ca sunt f bune, eu de la always ma irit si ma mananaca ingrozitor de tare.

#11 2007-09-15 18:19:35

contradict
New member
Inregistrat: 2007-09-14

doctoressa a scris:

Rose, incearca sa schimbi marca de prezervativ...si sa te speli totusi in vagin dupa contactele sexuale, chiar daca sunt protejate cu prezervativ pentru ca lubrifiantul sau spermicidul de pe prezervativ poate fi in masura sa deregleze flora ta vaginala....maninca iaurt, redu consumul de dulciuri, nu purta lenjerie sintetica si nici ob-uri....si cam atit

confuzie:  iaurtul sau capsulele cu lactobacil ajuta la refacerea florei sau  doar ovulele/iaurtul aplicate intravaginal ?

#12 2007-09-15 18:56:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iaurtul ajuta atat mancat...cat si pus in vagin...a 2 varianta mai ales...la fel capsulele cu lactobacili ajuta...despre ovula cu lactobacili n am auzit sincer...pt refacerea florei ar mai fi si bioclin gel...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2007-09-15 20:19:49

crys_ty_na
Platinum member

pai cred ca e mai comod...dar nu stiu daca se gasesc la noi...bine ar fi...

#14 2008-01-09 13:46:52

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Am si eu candida..si desi o am de cativa ani buni...inconstienta fiind...am mers la medic abia acum..sunt la primul tratament si sper sa dea rezultate.O sa incerc si eu cu iaurt ..numai ca am o intrebare...alaltaieri seara tocmai mi-am pus ultimul ovul..LOMEXIN 600 park era..cat trebuie sa astept sa treca de la ovul ca sa-mi pun iaurt?Cate zile?Ca ma gandeam sa nu cumva s a"intru" peste efectul ovulului..mentionez k dr mi le-a dat cate unul la 3 zile...

Today, everything's OK!smile

#15 2008-01-09 13:49:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

5-7 zile dupa ce pui ovulul nu te speli in vagin, nu faci sex, nu pui nimic altceva in vagin. dupa aceea te speli in vagin si abia apoi poti pune iaurt

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2008-01-09 18:21:10

ariciutza
Full member

Am inteles!Multumesc frumos Doctoressa!smile

Today, everything's OK!smile

#17 2008-01-09 18:48:24

cristian_elena
Full member

am avut si eu o astfel de problema cu vaginita.medicul ginecolog mi-a recomandat niste ovule Pimafucin si un unguent intern Clotrimazol.un timp nu am mai avut mancarimi,secretie abundenta si usturime apoi dupa cateva luni calvarul a inceput iar. ce sa mai fac nush:/

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#18 2008-01-09 19:07:18

crys_ty_na
Platinum member

sa mergi din nou la medic...sau macar sa faci un examen de secretie ca sa sti sigur ca tot aia ai...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.