|
Nu esti logat.
Stie cineva ???#1 2008-01-09 17:30:55
stie cineva ???Am si eu o nelamurire...pot aparea schimbari ale menstruatiei dupa un avort?ma refer la prima menstrutie de dupa?adik se ppoate mari numarul de zile?adevarul e ca sunt un pik stresata ca am depasit 12 zile si nici un semn ca s-ar opri.Am incercat sa-l intreb p dr meu dar este in concediu si deocamdata nu pot da de el. Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2008-01-09 17:32:34
Re: stie cineva ???dap e posibil;mai e o fata pe forum, kre se confrunta cu aceeasi problema de vreo 2 luni mergi la doctor cat mai repede, dar, in acelasi timp, nu dispera Offline #3 2008-01-09 17:34:38
Re: stie cineva ???se poate intampla sa se prelungeasca sangerarea daca nu a fost curatat corect. mergi la alt medic. mami de minuni Offline #4 2008-01-09 19:14:13
Re: stie cineva ???de obicei sangerarea de dupa un avort este un pic mai mare decat normal,nu am avut de-aface cu avortul dar am intrebat medicul:) stai linistita ca in timp,cand corpul isi va mai reveni dupa acest soc menstruatia se va mai diminua:) IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #5 2008-01-09 19:20:40
Re: stie cineva ???nu are de ce sa fie mai mare cantitatea cristian_elena. mergi la medic kitty_cry. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|