|
Nu esti logat.
Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?#1 2012-05-24 21:31:05
Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Prietena mea (15 ani) a avut primul ei contact sexual pe 8 mai,cu fostul ei prieten,de care s-a despartit la interval de cateva zile dupa ce o facuse cu el,deoarece dansul nu dorea decat sex.Descrierea relatiei nu are rost.Ideea e ca tipul e un nemernic care a folosit-o. Offline #2 2012-05-24 21:37:04
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?1.Starile de voma nu apar a doua zi,nici macar nu cred ca spermatozoidul a ajuns la trompe uterile. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-24 21:45:37
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Pe 2 mai i-a venit ultima oara.Nu il are prea regulat de fel. Offline #4 2012-05-24 21:47:27
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Daca nu il are regulat exacitatea perioadei fertile sare din schema. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-05-24 21:50:19
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Am intrebat-o azi si mai intai nu mi-a raspuns.Se tot ferea,dupa care mi-a zis ca l-au folosit de la inceput. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-24 21:54:42
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Sincer mie foarte mila de ea,ar trebui sa ii fi acum cat de mult poti alaturi. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-05-24 21:57:43
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Si cand ar putea face testul?Ca sa iasa cat mai aproape de adevar?Menstruatia oricum nu-i vine la data fixa.Au fost vremuri cand nu-i venea cate o luna sau ii venea de 2 ori pe luna. Offline #8 2012-05-24 22:03:14
Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?Cel mai sigur ar fi la 3 saptamani de la contactul sexual.Marti poate sa faca un test de sarcina cu prima urina de dimineata,daca iese negativ,miercuri dimineata sa il repete. Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|