homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?

#1 2012-05-24 21:31:05

FmF
Membru
Inregistrat: 2012-05-24

Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?

Prietena mea (15 ani) a avut primul ei contact sexual pe 8 mai,cu fostul ei prieten,de care s-a despartit la interval de cateva zile dupa ce o facuse cu el,deoarece dansul nu dorea decat sex.Descrierea relatiei nu are rost.Ideea e ca tipul e un nemernic care a folosit-o.
La o zi dupa ce a facut-o cu el,a inceput sa aiba stari de voma dimineata,apoi lucrurile s-au inrautatit.Acum nu mai mananca deloc,decat fortat,de gura mamei ei.Se trezeste cu stari de voma,iar acestea trec abia dupa ce ia pastila.Si starile de voma revin dupa ce mananca orice.I-a venit si azi la scoala sa vomite,dupa ce a mancar croissant.
Menstruatia trebuie sa-i vina saptamana viitoare,pe 30,deci nu ne putem da seama inca daca e posibil sa fi ramas insarcinata.Stiu ca starile alea de voma pot fi greturi matinale.
Se poate sa fi ramas insarcinata?Si daca da,cum?Ea zice ca si-a pus prezervativul de la bun inceput,dinainte sa o dezvirgineze.Desi se poate sa minta.
Un test de sarcina ar ajuta?

#2 2012-05-24 21:37:04

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata?

1.Starile de voma nu apar a doua zi,nici macar nu cred ca spermatozoidul a ajuns la trompe uterile.
2.Testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul sexual sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei pentru a da un rezultat cat mai aproape de adevar.
3.Cand a avut ultima menstruatie?Daca are ciclu regulat,pe 8 nu prea era in perioada fertila.

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-05-24 21:45:37

FmF
Membru

Pe 2 mai i-a venit ultima oara.Nu il are prea regulat de fel.

#4 2012-05-24 21:47:27

Johanne
Platinum member

Daca nu il are regulat exacitatea perioadei fertile sare din schema.

Au folosit prezervativ ai spus parca,de ce sa se teama?A avut protectie 99%.Incearca sa o convingi sa-ti spuna sigur daca a folosit prezervativul de la bun inceput.

#5 2012-05-24 21:50:19

FmF
Membru

Am intrebat-o azi si mai intai nu mi-a raspuns.Se tot ferea,dupa care mi-a zis ca l-au folosit de la inceput.
Dar am cautat prin conversatiile ei de pe mess si am vazut ca tipul i-a zis ca prezervativul se pune dupa dezvirginare.Presupun eu ca totusi nu l-a pus de la bun inceput.

Publicitate

loading...

#6 2012-05-24 21:54:42

Johanne
Platinum member

Sincer mie foarte mila de ea,ar trebui sa ii fi acum cat de mult poti alaturi.
Daca a facut inainte chiar si doar putin putin exista de asemenea un micut risc.
Speram sa iasa cu bine din asta.Sa faca testul daca cumva nu ii vine si sa nu se sperie,de obicei dupa inceperea vietii sexuala mai apar dereglari,eu am patit-o,iti spun din experienta,mi-a intarziat 3 saptamani.

#7 2012-05-24 21:57:43

FmF
Membru

Si cand ar putea face testul?Ca sa iasa cat mai aproape de adevar?Menstruatia oricum nu-i vine la data fixa.Au fost vremuri cand nu-i venea cate o luna sau ii venea de 2 ori pe luna.

#8 2012-05-24 22:03:14

Johanne
Platinum member

Cel mai sigur ar fi la 3 saptamani de la contactul sexual.Marti poate sa faca un test de sarcina cu prima urina de dimineata,daca iese negativ,miercuri dimineata sa il repete.
Daca iese o singura linie si cea de a doua iese si ea mai vaga,mai pala,mai rozalie este pozitiv,nu conteaza daca se vede putin sau nu,ideea e ca se vede si este sarcina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.