|
Nu esti logat.
Storcator de fructe-2#20 2010-08-20 09:55:44
Re: storcator de fructeTe inseli Anita, Juice Presso face tot ceea ce spui tu ...face pe langa suc (mai mult chiar decat maxjuicer ) si creme si piureuri si serbeturi etc. Offline #21 2010-08-23 18:06:53
Re: storcator de fructeUna e cand iti prepari totul la tine acasa si alta este cand cumperi din magazin. Majoritatea produselor contin foarte multe E-uri si nu numai. Carnea tocata este cea mai periculoasa, ca in aia poate sa bage o gramada de lucruri..inclusiv zgarciuri si alte prostii. Cand iti prepari totul la tine acasa e mult mai ok. Stii pe ce dai banii si stii si ce mananci, plus ca acele kituri le poti folosi sa preparari diferite tipuri de fainoase din diverse combinatii de verdeturi si condimente si sa-ti faci pastele, taiteii si macaroanele la tine acasa, asemanatoare cu cele de la Mega Image..colorate si vesele si sanatoase. Produsul la care faci tu reclama m-am documentat si este NUMAI STORCATOR, nu face si altceva. A doua sita se poate folosi pentru un suc gros - foarte gros cu multa pulpa. Nu poti toca sau macina la el, iar unturile/pasta din diverse alimente este/sunt de fapt un soi de terciuri care ies la HUROM. Huromul este numai storcator. MAX juicer face mult mai multe, tocmai de aceea este multifunctional. Offline #22 2010-08-24 16:01:38
Re: storcator de fructe
EU CRED CA asta este anti-reclama la adresa storcatoarelor clasice. Se lanseaza un produs cu mecanism inovativ si isi face reclama tragand in jos mecanismul clasic de juicer "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #23 2010-10-05 22:30:24
Re: storcator de fructe
deci se merita asta marca carrefour? nu e ceva no name? 9 ani de copilarie .... Offline #24 2011-06-19 10:38:04
Re: storcator de fructecele mai bune storcatoare sunt cele de la norwalk dar care sunt peste 2500$. Dintre cele accesibile cele mai bune sunt cele de la hurom care ca cosntructie sunt aceleasi ce cele de la omega(fabricate in aceeasi fabrica cu aceleasi componente), doar ca din motive de marketing se vand sub denumiri diferite. Si ca sa vedeti diferenta dintre omega - jack lalanne si alte storcatoare puteti accesa link-urile urmatoare Offline Publicitateloading...
#25 2012-05-25 21:49:23
Re: storcator de fructereaduc si eu in actualitate topicul ce storcatoare de legume / fructe mai aveti ? Offline #26 2012-05-25 23:09:50
Re: storcator de fructeeu am storcator eurotec, nu e cel mai performant, dar fac pe el atat fructe cat si legume tari, cel mai des noi facem suc de morcovi, ca si suc de legume. Nu e nici scump, nu mai stiu cat am dat pe el, pana in 200 lei, cred... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #27 2012-05-25 23:13:51
Re: storcator de fructeam bosch de 3 ani...il folosim de cel putin 3 ori pe sapt Offline #28 2012-05-26 01:41:17
Re: storcator de fructeacasa la ai mei aveam unul philips, dar pentru legume nu era cine stie ce stralucit. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|