|
Nu esti logat.
Durerea in gat#1 2012-05-26 12:42:10
durerea in gatAcum cateva zile mama a avut dureri de gat care acum i-au trecut dar probabil ca am luat de la ea deoarece de vreo 3 zile am niste dureri foarte mari in gat cand inghit si in parti cand apas pe ganglioni. Rosie nu sunt in gat si nici amigdale nu mai am, le-am scos acum 2 ani fiindca faceam mereu infectii si puroi in gat. In afara de durerea in gat, nu ma doare nimic, nu imi curge nasul, nu am alte simptome de raceala. Am luat nurofen si septolete, nu stiu ce sa mai iau. ce remedii mai stiti? http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #2 2012-05-26 17:28:26
Re: durerea in gatvitamina C multa, propolis Offline #3 2012-05-26 21:57:51
Re: durerea in gat+ gargara cu ceai de salvie, e un bun dezinfectant. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2012-05-26 23:23:26
Re: durerea in gatsi daca nu iti trece ai grija sa nu faci pneumonie sau pleurezie sau mai stiu eu ce alte minuni.daca nu trece te duci la doctor. Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|