homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lubrifiere insuficenta

#1 2012-05-27 17:20:27

Nicoleta Cristiana
New member
Inregistrat: 2011-12-13

lubrifiere insuficenta

Nu stiu daca e o problema  medicala sau nu,, dar e o situatie stresanta si foarte neplacuta...nu ma pot lubrifia suficient si actul sexual devine imposibil din cauza durerii chiar si cu ajutorul unor lubrifianti.Am fost la medic si mi-a dat feminella hyalosoft pt refacerea florei dar nici un rezultat...e la fel ca inainte. va rog sa ma ajutati...am nevoie de un sfat!

#2 2012-05-27 18:04:40

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: lubrifiere insuficenta

Nicoleta , buna ziua...
Iti recomand sa bei mai multa apa.. nu stiu daca deja bei iar cauza ar fi alta ... dar la mine a fost putin problema asta.... iar luna trecuta am citit un articol ca lipsa de apa din organism face ca secretia sa fie putina sau inexistenta.
Luna aceasta am tinut cont sa beau 2L pe zi .. iar spre surprinderea mea caci nu eram convinsa ca poate fi din cauza asta... s-au observat foarte mari modificari ale mucusului cervical.
Sper sa te fi ajutat cu ceva, O zi buna in continuare.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.