|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor pentru scoala#1 2008-01-09 18:26:13un pic de ajutor pentru scoalasalut. fac un proiect pt un seminar si as aprecia mult daca mi-ati raspunde la niste intrebari... Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-01-09 18:37:44
Re: un pic de ajutor pentru scoala1. Unii oameni de varsta a 3 -a se casatoresc pur si simplu sa aibe pe cineva sa le tina de urat la batranete, unii barbatii sa aibe cine sa le faca menajul; dragostea e cam pe ultimul loc cu cat ininteaza in varsta omul e mai cu capul pe umeri si se gandeste mai mult la ce ii asigura confortul si starea de bine spre deosebire de atunci cand esti adolescent si in prim plan sunt sentimentele Offline #3 2008-01-09 19:14:59
Re: un pic de ajutor pentru scoala1 casatoria e casatorie fie k o faci mai devreme sau mai tarziu. Fiecare simtim nevoia sa avem pe cineva langa noi pe care sa ne sprijinim si la care sa tinem You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2008-01-09 19:29:51
Re: un pic de ajutor pentru scoala1 mai bine mai tarziu decat niciodata...chiar daca nu e facuta din dragoste de cele mai multe ori ci pt bani (sunt destul cazuri) sau pt a nu fi singur...mai bine cu un prieten bun langa tine decat singur happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-09 19:55:54
Re: un pic de ajutor pentru scoala1. in 2 e mai usor, mai ales la batranete. e bine sa aiba cine sa iti aduca o cana de ceai mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-09 21:43:51
Re: un pic de ajutor pentru scoala
1. why not ? cu totii avem dreptul la iubire si dak e sa fie mai tarziu...nici o pb #7 2008-01-09 23:50:35
Re: un pic de ajutor pentru scoala1. - Cred k o fac din plictiseala Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|