homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un pic de ajutor pentru scoala

#1 2008-01-09 18:26:13

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

un pic de ajutor pentru scoala

salut. fac un proiect pt un seminar si as aprecia mult daca mi-ati raspunde la niste intrebari...
Ce parere aveti de casatoria la varsta a treia?
Mai exista dragoste la varsta a treia?
Ce ganditi cand vedeti un cuplu de persoane de varsta a treia tinandu-se de mana?
multzu

Cu zambetul pe buze...

#2 2008-01-09 18:37:44

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: un pic de ajutor pentru scoala

1. Unii oameni de varsta a 3 -a se casatoresc pur si simplu sa aibe pe cineva sa le tina de urat la batranete, unii barbatii sa aibe cine sa le faca menajul; dragostea e cam pe ultimul loc  cu cat ininteaza in varsta omul e mai cu capul pe umeri si se gandeste mai mult la ce ii asigura confortul si starea de bine spre deosebire de atunci cand esti adolescent si in prim plan sunt sentimentele
2. Exista dragoste si la varsta a3-a, la restaurantul pe care l-a avut man s-au casatorit un cuplu de varsta a3-a, li se citea in ochii iubirea pe care si-o purtau unu altuia ... deci dragostea poate exista si la varsta a3-a   
3. Ii admir ca inca mai au curaj sa isi arate afectiunea in public, in schimb ma dezgusta un cuplu in etate cu gesturi  de adolescenti

#3 2008-01-09 19:14:59

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

1 casatoria e casatorie fie k o faci mai devreme sau mai tarziu. Fiecare simtim nevoia sa avem pe cineva langa noi pe care sa ne sprijinim si la care sa tinem
2 stii vb aia ca dragostea nu are varsta. E valabil si pt varsta a treia. Poate ei se simt mai tineri, mai plini de viata. Si in fond iubirea e un lucru normal , care poate veni oricand
3 si eu ii admir si mi se par foarte draguti si sper sa ajung si eu la 60 de ani sa ma plimb cu mosu meu de mana smile

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2008-01-09 19:29:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

1 mai bine mai tarziu decat niciodata...chiar daca nu e facuta din dragoste de cele mai multe ori ci pt bani (sunt destul cazuri) sau pt a nu fi singur...mai bine cu un prieten bun langa tine decat singur
2 bineinteles ca mai exista...chiar daca nu e la fel cum o percepem noi la 20 de ani
3 "Ce dragut!" asta e primul lucru care mi trece prin minte...mi se pune un zambet pe buze si ma gandesc ca ce fain ar fi sa fiu si eu la fel la varsta lor big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-01-09 19:55:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

1. in 2 e mai usor, mai ales la batranete. e bine sa aiba cine sa iti aduca o cana de ceai smile
2. exista, dar e mai profunda si nu mai tine cont de potenta, frumusetea exterioara, etc tongue
3. asta e un cuplu care a trecut prin multe si a reusit sa imbatraneasca frumos.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-09 21:43:51

skumpi
Vizitator

corii a scris:

salut. fac un proiect pt un seminar si as aprecia mult daca mi-ati raspunde la niste intrebari...
Ce parere aveti de casatoria la varsta a treia?
Mai exista dragoste la varsta a treia?
Ce ganditi cand vedeti un cuplu de persoane de varsta a treia tinandu-se de mana?
multzu

1. why not ? cu totii avem dreptul la iubire si dak e sa fie mai tarziu...nici o pb
2.nu o cunosc lol dar exista cu siguranta
3.ma gandesc sa dea Domnu sa ajung si eu la varsta respectiva si sa fiu la fel d indragostita

#7 2008-01-09 23:50:35

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

1. - Cred k o fac din plictiseala
2. - nu exista dragoste, exista iubire, datorie si obisnuinta... (pt cei casatoriti de zeci de nai, nu pt aia care acum se "iau")
3. - Ma gandesc la parintii mei, sper sa traiasca si ei, si eu, sa ajung sa-i vad asa smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#8 2008-01-10 00:01:04

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

multumesc pentru raspunsuri

Cu zambetul pe buze...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.