|
Nu esti logat.
Problema administrare Duphaston-2#20 2012-03-21 10:58:06
Re: Problema administrare Duphastonkathrynn, intereseaza-te de un medic bun si mergi la el, daca ti s-a parut superficiala consultatia. e important sa intelegi ce se intampla cu tine si pt ce iti este prescris fiecare medicament, pt ca uneori se dovedeste a fi o greseala sa asculti orbeste de medic si sa ai incredere deplina in ce spune el. cu atat mai mult cu cat consultatia a fost facuta pe fuga. Offline #21 2012-03-29 12:34:27
Re: Problema administrare DuphastonBuna. In urma unor analize, medicul endocrinolog mi-a prescris duphaston din ziua 16-25, pentru insuficienta ovariana ( diagnostic stabilit de doctor). Prima sangerare a fost in data de 13, iar eu am inceput din 29 tratamentul, cu 2 capsule pe zi. E ok numaratoarea? Trebuia sa incep in 28 ? Si inca ceva, am aproape 20 de ani. Cate dintre voi ati mai luat la varsta asta? Offline #22 2012-03-29 13:58:31
Re: Problema administrare Duphastonti-am raspuns si dincolo, in regulamentul forumului scrie ca nu sunt permise postarile multiple. puteai sa astepti dincolo alte pareri daca nu ai incredere in ce ti-am raspuns eu. Offline #23 2012-05-31 14:25:57
Re: Problema administrare Duphastonhelloo sper sa ma lamuriti careva.am fost diagnosticata cu amenoree secundara dupa anticonceptionale(diane 35).mi-a dat duphaston timp de 10 zile cate 2 pastile pe zi.mi-a zis medicul ca intre zilele 3-5 de tratament menstruatia trebuie sa apara si sa incep cu yasmin la prima zi de sangerare.problema mea este ca sunt in ziua 8 de tratamen si menstruatia mea nu a aparut.posibil sa apara dupa terminarea celor 10 zile de tratament??a mai patit cineva asa?? Offline #24 2012-05-31 14:29:59
Re: Problema administrare Duphastonai inteles tu gresit, la 3-5 zile dupa tratament ar trebui sa apara menstruatia Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|