|
Nu esti logat.
Antibioticele si anticonceptinalele#1 2008-01-10 07:58:22
Antibioticele si anticonceptinaleleDe aproape un an i-au antibebe,Nu am avut pb, pana acum.Sunt racita, am febra si mi s-a prescris doxiciclina.Afecteaza?Ce tr sa fac? Offline #2 2008-01-10 08:05:44
Re: Antibioticele si anticonceptinalelee antibiotic...te protejezi suplimentar in timp ce iei tratamentul +7 zile Offline #3 2008-01-10 08:11:15
Re: Antibioticele si anticonceptinalelemersi Offline #4 2008-01-10 09:10:20
Re: Antibioticele si anticonceptinaleletratamentul o sa-l termin luni.contact cu prietenul meu o sa am vineri, va trebui sa folosesc si prezervativ?chiar daca el nu-si va da drumul in mine?pot folosi pilula de a doua zi pentru a fi totul ok pentru noi?prezervativul ma deranjeaza foarte tare. Offline #5 2008-01-10 09:13:18
Re: Antibioticele si anticonceptinaleleda trebuie protectie suplimentara de preferat cu prezervativ daca nu il suporti stati cuminti ca nu muriti cateva zile.coitul nu e sigur iar pilula de a2a zi nu ai de ce sa iei. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|