|
Nu esti logat.
Cum am ramas insarcinata ! Think positive !#1 2011-12-16 12:23:28
Cum am ramas insarcinata ! Think positive !Buna tuturor, Offline #2 2011-12-16 15:06:38
Re: Cum am ramas insarcinata ! Think positive !cred ca era mai bine sa postezi aici Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2011-12-16 18:18:51
Re: Cum am ramas insarcinata ! Think positive !geo,multumim ca ne-ai impartasit povestea ta.sa iti fie sanatoasa fetita,numai ca noi avem probleme de ordin medical,cu ce ne-ar ajuta sa gandim pozitiv ca sa raman insarcinata? Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-16 18:19:21) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #4 2012-01-25 14:58:23
Re: Cum am ramas insarcinata ! Think positive !
Draga mea, Offline #5 2012-01-25 15:19:13
Re: Cum am ramas insarcinata ! Think positive !
Multumesc anndreiutzaca, Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-02 00:21:05
Re: Cum am ramas insarcinata ! Think positive !Am si eu o "poveste de succes". Dupa 5 ani de chinuri si tratamente si depresii, mi-am pierdut speranta de a mai avea un bebe. Minunea a venit de pe un forum din Serbia, unde am aflat ca femeile cu probleme de acolo raman insarcinate cu un tratament naturist cu laptisor de matca. Am aflat de produsele astea, am trimis un mail la ei, un medic cumsecade mi-a raspuns, i-am trimis analizele si istoricul medical si mi-a zis sa fac tratament cu Primed 10 forte plus timp de 6 luni de zile, si eu si sotul. Am zis ca asta e ultima chestie pe care o mai incercam, daca nu, inseamna ca Dumnezeu chiar nu vrea sa ne daruiasca un copil si cu asta basta. Dupa 4 luni s-a intamplat minunea! Acum sunt insarcinata in 6 luni si sunt atat de fericita, incat vreau sa va impartasesc si voua experienta mea, cine stie, poate va mai fi cuiva de ajutor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|