homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Divort.

#1 2012-05-30 22:49:58

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

divort.

buna.am si eu o mica problema si sper  ca e pe aici un avocat sau cineva care se pricepe.am nevoie sa scot o hotarare de divort(cea a mamei) de la tribunal.ce acte imi trebuie?cum se procedeaza?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2 2012-05-30 23:57:28

giullia19
Full member
Inregistrat: 2007-04-26

Re: divort.

Mama ta este cea care trebuie sa merga la judecatorie sa ceara sa fac copii xerox dupa hotararea din dosar.

in prealabil trebuie sa plateasca 2 lei taxa de timbru si sa cumpere un timbru judiciar de 0,15 lei pentru fiecare exemplar de copie legalizata dupa hotarare. sfatul meu ar fi sa achite si sa solicite mai multe copii ca sa nu va duceti de fiecare data cand aveti nevoie la judecatorie.

#3 2012-05-31 08:02:47

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ideea e ca ea nu poate ajunge sa le scoata.nu le pot scoate eu?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2012-05-31 08:55:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

giullia19 a scris:

Mama ta este cea care trebuie sa merga la judecatorie sa ceara sa fac copii xerox dupa hotararea din dosar.

in prealabil trebuie sa plateasca 2 lei taxa de timbru si sa cumpere un timbru judiciar de 0,15 lei pentru fiecare exemplar de copie legalizata dupa hotarare. sfatul meu ar fi sa achite si sa solicite mai multe copii ca sa nu va duceti de fiecare data cand aveti nevoie la judecatorie.

Pare destul de clar,....nu poate merge altcineva inteleg eu de aici

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2012-05-31 08:56:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cred ca s-ar putea cu o procura prin care sa o reprezinti la judecatorie

Publicitate

loading...

#6 2012-06-04 15:26:37

giullia19
Full member
Inregistrat: 2007-04-26

nu poate sa mearga altcineva decat partile din dosar. daca nu esti parte nu poti solicita nimic din dosar.

poti cu o procura notariala sau sa intreb un avocat cat ti-ar lua sa iti scoata hotararea legalizata.... dar asa te complici.. pt ca mama ta ar trebui sa semneze un contract cu el.... si cred ca ar costa mai mult decat o procura notariala.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.