homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stafilococ si e coli in secretie vaginala!

#1 2012-06-05 17:17:31

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Stafilococ si e coli in secretie vaginala!

Buna,
de ceva timp am o senzatie de jena in vagin. Mi-am facut vreo 3 urocluturi in ultimele luni, crezand ca e o infectie urinara eu avand probleme anterior pe acest segment. Toate au iesit ok. Pana la urma m-a traznit ideea  sa imi fac o analiza de secretie vaginala...si culmea
Escheria coli -----si STaphylococus aureus.
Problema e ca staphylococl meu e rezistent la oxacinila si sensibil la putine...
Am lau 7zile ciprofloxacin la ce zicea ca sunt sensibile ambele si degeaba. nu am scapat de jena...e permanenta. Nici nu stiu la ce medic sa apelez pt ca medicul meu de familie e depasit de situatie!
Stiu ca bacteriile asta sunt ultra rezistente la antibiotice! Ce sa fac????
M atot gandesc la ceva injectabil dar stafilococul meu e sensibil doar la vancomina si doxicilina, si a fost la ciprofloxacin dar acum nu mai stiu!!!!
AJUTOR VA ROG!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2012-06-05 17:49:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Stafilococ si e coli in secretie vaginala!

pai trebuie sa repeti cultura, posibil sa se modifice antibiograma. cu rezultatele mergi la ginecolog, nu la med. de familie.

#3 2012-06-05 18:11:23

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

bacteriile din sfera genitala pot ceda greu. si, de aceea, trebuie incercat si alt antibiotic, pe rand, din cele de pe antibiograma... si tot asa, pana cand cedeaza la unul dintre antibiotice...
in functie de antibiograma, se pot prescrie si 2 antibiotice diferite (luate unul in continuarea celuilalt), daca cele 2 bacterii nu au unul comun la care sa fie sensibile.

am auzit ca, dupa un tratament cu antibiotic, sunt utile 7 sau 10 zile de introdus iaurt (ardelenesc, ca are lactobacili) in vagin.  nustiu personal nu am folosit iaurt in vagin si nu am avut probleme dupa un tratament cu antibiotic; dar am avut probleme, cred, cand nu am luat protectie micotica.
sa scriu niste chestii care sunt generalitati in cazul oricarui tratament cu antibiotic: e utila o protectie antimicotica (ca sa nu dai in candidoza) si, de asemenea, protectie a florei intestinale (ca sa nu dai in alte neplaceri/boli mai greu de tratat, cica) ca de exemplu Biotics. daca ai probleme cu ficatul sau pur si simplu preventiv: e bun si un protector hepatic, pe langa toate astea.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-05 19:16:04)

#4 2012-06-05 18:32:12

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Problema e ca sunt speriata pentru ca medicul meu de familie imi zicea ca daca am aceste baterii in vagin pot face oricand nefrita si chiar nu imi lipseste!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#5 2012-06-05 18:41:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ca sa faci nefrita ar trebui sa faci intai cistita si crede-ma ca nu se ajunge atat de usor la pielonefrita
ideea e ca trebuie sa le tratezi, indiferent ce metoda ai alege, si sa ai grija sa-ti fortifici sistemul imunitar

Publicitate

loading...

#6 2012-06-05 18:43:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mie mi se pare ca se gandeste prea departe cu nefrita... mergi la ginecolog si trateaza-le.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.