homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum isi cere iertare? Dar tu ?-2

#20 2008-01-08 19:51:28

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

Re: Cum isi cere iertare? Dar tu ?

eu cand mai ma certam cu iubi statea suparat pe mine si cateva zile sad...nu stiam ce sa fac sa-l impac...si nu ne certam chiar asa de tare incat sa zbieram unul la altul dar pur si simplu era suparat pe mine cateva zile bune si nu stiam cum sa-l mai impac...si acum citesc ca nici una nu v-ati dus la el nici in ruptul capului si ca l-ati lasat pe el sa vina indiferent de situatie lol...dar daca era vina voastra in cearta respectiva tot asa ati procedat?

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#21 2008-01-09 18:29:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu cand ma certam cu fostul de obicei eu faceam primul pas spre impacare, dar nu a fost dintotdeauna asa, la inceput de cele mai multe ori eu eram de vina pentru faptul ca ne certam, si tot timpul el venea la mine sa ne impacam, dar dupa un timp se schimbase situatia, asa ca foarte bine faceti cele care nu lasati de la voi, nu spun ca asta e un lucru normal, dar mai bine asa decat invers wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#22 2008-01-09 19:41:58

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

off si io sunt rea si incapatanata si orgolioasa tongue mai greu si ff rar imi cer iertare dar el mereu vine saracu puss

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#23 2008-01-09 23:18:18

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu nici nu mai tin minte cand m-am certat ultima data...dar cand ma mai suoar eu din nimicuri,gen''adu-mi un pahar cu apa'' sie l zice ''mai tarziu un pic'' se baga inm sufletul meu si ma pupa,ma gadila si n-am cum sa rezist...!

#24 2008-01-10 12:59:13

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

CrisTiNa Tikale a scris:

Noi cand  "ne ciondanim"  sad de obicei eu sunt cea care face primul pas spre impacare... 1 pupic,  2 pupici si gata suntem impacati smile

idem;)smile

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#25 2008-01-10 13:13:42

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

moaaa ce noroc as avea sa fiu ca voi...nu rezist din orice ne certam...eu sunt aia care ataca de cele mai multe ori....dar cateodata kiar cred ca am dreptate....sad imi este foarte greu sa ma duc la el spre impacare....si el dc vine la mine......cateodata il indepartez prefer sa ma linistesc singura....ba dc vine sa ma impace mai rau ma ia capu...neutral

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.