homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamare clitoris

#1 2008-11-20 13:24:09

lidialyly
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Inflamare clitoris

Buna ziua,
Inceput stangaci pe forum, probabil...smile

Sa incepem cu inceputul. Acum aproape o luna am facut o cistita hemoragica. Cu ocazia asta mi-am facut niste investigatii mai amanuntite, incluzand ecografie la rinichi si o cistoscopie. In urma acestor analize am fost diagnosticata cu o infectie urinara si reflux vezico-uretrar bilateral. Am urmat un tratament instilational timp de 10 zile, dupa care urmeaza sa-mi fac o programare pentru injectare antireflux. In tot acest timp am facut si tratament cu antibiotice.

Pe timpul tratamentului nu am avut deloc contact sexual. Dupa 4 zile de la terminarea instilatiilor, am avut contact sexual. Am simtit niste usturimi greu de descris, atat in timpul actului, cat si dupa, precum si la urinare. Am fost la un control ginecologic. Mi s-a spus ca mi s-a produs o dereglare a florei vaginale datorita antibioticelor. Mi-a dat, ca si tratament, ovule Klion-D si spalaturi cu tantum rosa (sase zile) , plus o tableta de Micosyst. Usturimea s-a ameliorat, dar nu de tot. Inca ma ustura si simt senzatia (nu foarte puternica) de a urina.

De cateva zile, mi s-a inflamat clitorisul. Ma deranjeaza, este umflat  si un pic rosu. Nu stiu de la ce poate fi. Contact sexual nu am mai aut de atunci, fiind in perioada tratamentului cu ovule. 

Ce credeti ca ar putea fi?
Multumesc

#2 2008-11-20 14:36:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Inflamare clitoris

e vb de candida...dar trat acela nu mi se pare tintit pe problema mai ales ca Klionul contine metronidazol (un tip de antibiotic)...eu in locul tau as merge la alt medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-20 15:31:37

lidialyly
New member

Ok, multumesc pentru sfat.
Totusi, poate fi candida fara mancarimi, fara scurgeri? Acum, um am mai spus, s-au ameliorat si usturimile, in sensul ca le simt numai dimineata la prima urinare. In timpul zilei, nu ma ustura deloc la urinare, insa simt parca o fierbinteala continua in zona vaginului.

Daca partenerul meu nu are, va trebui sa urmeze si el un tratament?

#4 2008-11-20 15:38:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

se poate...nu e obligatoriu sa apara tpate simptomele...oricum o analiza de sscretie este obligatorie...si daca e candida si aveti contacte fara prezervativ va trebui si el sa urmeze un tratament...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-11-21 08:52:15

lidialyly
New member

Am fost ieri la ginelocog. La altul, care acum o saptamana mi-a recoltat secretie pt Papa Nicolau si altele. Mi-a pus diagnosticul de colpita mixta si ceva filamente de candida. Tratament: antibiotic augmentin ( 5 zile) , flucovin (  o tableta), ovule combinate.
Ma intreb, este ok sa iau din nou antibiotic, din moment ce ele intretin candida?
De azi vreau sa incep tratamentul. Aseara am avut contact sexual. Nu am avut nimic, dar o mica usturime dupa, la urinare?!? Oare sa se fi ameliorat simptomatologia dupa tratamentul initial (cel de care va spuneam in prima postare)??!?

Multumesc

Publicitate

loading...

#6 2008-11-21 09:56:10

lidialyly
New member

Ce se intampla daca am contact sexual in timpul tratamentului cu ovule?

#7 2008-11-21 10:00:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Lidia, poti sa iei linistita antibioticul. Pentru protectie impotriva candidozei ti-a dat flucovimul. Nu se recomanda contact sexual pe timpul tratamentului. Daca e sa fie, trebuie sa fie protejat cu prezervativ, asta in cazul in care ovulele nu ataca latexul. Ce se intampla ... s-ar putea sa faci tratamentul degeaba. Pentru partener nu ti-a dat nimic?

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-11-21 11:12:52

lidialyly
New member

Pt partener mi-a dat tot o tableta de flucovin. Atat. E ok?

#9 2008-11-21 11:46:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cred ca da.

Fericita mamica de Aida Maria!

#10 2008-11-21 12:16:49

lidialyly
New member

Multumesc pentru raspuns si promptitudine!smile

#11 2009-05-11 14:04:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

m-am trezit de dimineata cu o durere ciudata, n-am mai simtit asa ceva: ma doare cand se preseaza de haine; cand ma asez pe scaun tb sa am grija. doare cand ma sterg dup urinat, e ft, ft sensibil la atingere. ce poate fi? nu pare umflat sau rosu.

#12 2012-06-05 22:31:10

andreeapopescu22
Membru
Inregistrat: 2011-10-19

buna tuturor! m-am trezit dintr-o data cu clitorisul inflamat, zic eu, si cu durere la atingere si cu un punct mic alb pe clitoris. contact sexual de curand nu am mai avut si nu stiu de la ce poate fi.. aveti vreo idee? sad multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.