homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimea scalpului

#1 2012-06-04 22:03:43

mszumzi
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-05-30

mancarimea scalpului

diablo 
Fetelor nu mai stiu ce sa ma fac! Asa cum am povestit si la topicul despre Qlaira, cat timp le-am luat m-am umplut de acnee peste tot si am inceput sa am o piele graaaasa graaasa, inclusiv a capului.
Ei, am fost la dermatolog, m-am plans, i-am aratat, am primit o caruta de tratamente pentru acnee diferentiate pe zona corpului, i-am zis ca am niste bubite si prin par, s-a uitat si nu a zis nimic. Dar eu le am! Le simt, le vad, am pus pe mami meu sa se uite si le vede si ea! Sunt ca niste cosulete doar ca nu colecteaza nimic si nu sunt rosii....
Ei, dar problema mare e ca MA MANANCA RAU CAPUL! Ma scarpin de parca as fi posedata. Nu am matreata, coji, scuame, cruste, nimic, bubele alea nu colecteaza nu se sparg nu fac nimic, dispar de la sine, dar atat de rau nu m-a mancat capul niciodata! Nu mai stiu ce sa fac. Am zis ca o fi de la Qlaira, am zis ca o fi de la vant, am zis ca o fi de la stress, ca o fi de la sampon (desi a inceput sa ma manance cand nu schimbasem samponul), am fost la dermatolog, nu mai stiu ce sa fac!
Sunt disperata!
Ce-o fi? Cum s-o numi? Dermatologul a zis ca "am scalpul curat" dar usor seboreic si nu mi-a prescris nici un tratament! Ma spal cu Alpecin... nici nu stiu, ce sa fac? Ce sa mai incerc?
S-a mai confruntat cineva cu o asa situatie?

#2 2012-06-06 21:55:49

derma
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-06
Site

Re: mancarimea scalpului

E posibil sa fie de la stres. De cat timp ai problema asta ? Ai facut teste alergologice ? Incearca alt doctor dermatolog.

Ti-ai facut analiza alunitelor? Afla ce schimbari sufera pielea in timpul sarcinii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.