|
Nu esti logat.
Se poate?-2#20 2008-01-09 23:51:05
Re: se poate?sa stii ca e stresant...oricum nu stiu daca o sa mai fac vreo pauaza pana o sa ma decid sa am un bebe. ideea e ca mi-a fost tare bine in pauza asta de o luna pt ca am obs ca de la anticonceptionale imi scazuse libidoul...ma umezeam greu...! de fapt nici nu prea am stiut nicodata cum e sa ai chef,pt ca prima luna de anticonceptionale a coincis cu inceprea vietii sexuale. acum sa nu credeti ca nu aveam chef...aveam,dar cam o data,max de doua ori pe sapt! acum in pauza aveam in fiecare zi,si fara sa-mi faca ceva,sau macar sa fie langa mine...dar aveam degeaba,ce el era plecat si...ma resesmnam. Offline #21 2008-01-09 23:52:37
Re: se poate?important e ca ai scapat de problemuta;lasa k o sa-ti vina tie cheful si cu AC cu tot Offline #22 2008-01-09 23:55:14
Re: se poate?nu stiu daca o sa-mi vina asa cum l-am avut luna asta...sicer ma indoiesc. cred ca ar trebui sa vb cu un medic,poate sa le schimb,ca nu stiu daca e normal. Offline #23 2008-01-09 23:57:17
Re: se poate?pai, din cate stiu eu, nu prea e normal, dar, daca tot le-ai intrerupt, si ai avut problema asta cu scaderea libidoului iar acum ai observat ca e altfel dc nu ai mers la medic, poate ti le schimba si incepeai cu altele Offline #24 2008-01-10 00:07:53
Re: se poate?oare de ce?cred ca din comoditate...de acum las pe luna viitoare. si mai e ceva...eu in iasi in afara de cabinetele de planing de la maternitate si clinica pt elevi si studenti nu cunisc nici un cabinet particular unde as putea vb cu un medic. ca daca ma duc la cele specificate mai sus risc sa-mi dea ce e pe lista de gratuitati si asta nu inseamna ca mi-ar prii,pt ca ma mai luat si marvelon si dessorelle si nu imi amintesc sa ma fi simtit altfel de la ele. in afara de problema cu cheful nu am intampinat nici o alta problema. Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-10 00:10:29
Re: se poate?dak as sti din iasi, ti-as recomanda pe cineva, dar habar n-am ;dc nu o intrebi pe eu_vreau k ea e de acolo si precis stie pe cineva " k lumea" Offline #26 2008-01-10 00:11:48
Re: se poate?o sa vb cu ana...sau sa ma uit la cabinete planing ca e topic. Offline #27 2008-01-10 08:52:14
Re: se poate?
cheful vine mancand... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #28 2008-01-10 09:19:12
Re: se poate?nu e cabinet de planning in iasi ionela in afar de cele de care stii si tu...marissa a fost la cel de la cuza-voda. intreab-o pe ea cum e si daca i s-a parut ok. mami de minuni Offline #29 2008-01-10 11:35:34
Re: se poate?poate cineva sa ma ajute putin,poate din experienta sau macar teoretic?dupa 3 ani de ac cam cand se ramane insarcinata? stiu ca depince de fiecare,dar asa....informativ,cu aproximatie mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #30 2008-01-10 11:37:06
Re: se poate?teoretic fertilitatea se reinstaleaza dupa 1-3 luni...dupa 3 ani s ar putea sa dureze umpic mai multicel...dar bineinteles ca nu e sigur...cum ai spus si tu...depinde de organism... happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-01-10 11:50:48
Re: se poate?tu stii crizarile mele ca vreau un bebe in primavara asta,le-am intrerupt de 9 luni oricum,cred ca macar teoretic as fin fertila,mersi pt raspuns mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #32 2008-01-10 12:02:00
Re: se poate?mai asteapta umpicut...dupa un an sau si mai bine de incercari poti incepe cu grijile... happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-01-10 15:15:30
Re: se poate?
si eu vreau bebe.....poate vb pe mess cate ceva .iti las id-ul meu de mess: alina_banica...abia astept sa vorbim ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|