|
Nu esti logat.
Puncte negre...-3#39 2011-05-06 23:34:20
Re: puncte negre...ca sa vad rezultate, ce inseamna constant? o data pe luna de exemplu? Offline #40 2011-05-07 00:41:28
Re: puncte negre...pctele negre se vor forma mereu chair daca le strangem. ele se formeaza datorita sebumului, poluarii, prafului de afara. Offline #41 2011-05-07 15:19:48
Re: puncte negre...s-a tot vorbit pe aici despre creme care inchid porii. eu am folosit de la avene cleanance k. mergeam cam la 3-4 saptamani si inca merg. nu cred ca va aparea un moment in care sa se poata spune: gata am scapat de puncte. dupa 3 ani merg mai rar, mult mai rar dar tot mai am. putine intr-adevar, nu se mai vad si mai putin profunde, le pot scoate si eu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #42 2011-05-07 17:55:04
Re: puncte negre...eu una nu le mai suport:( nu stiu ce sa mai fac, am incercat de-a lungul timpului tot felul de tratamente. Offline #43 2011-06-11 22:15:12
Re: puncte negre...Da trucul cu inelul de aur ati incercat?kiar scoate punctele negre:D eu dupa o baie cu aburi dau cu inelul peste lokurile cu puncte negre si iasa. Offline Publicitateloading...
#44 2011-06-11 23:15:21
Re: puncte negre...aia cu inelul nu o stiam si mi se pare fantezie. cea cu argila e ok si scoate destule pct negre www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #45 2012-06-08 14:37:08
Re: puncte negre...cum scapam de ele You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|