homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Puncte negre...-3

#39 2011-05-06 23:34:20

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

Re: puncte negre...

ca sa vad rezultate, ce inseamna constant? o data pe luna de exemplu?
si ce crema care sa inchida porii sa folosesc?

#40 2011-05-07 00:41:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pctele negre se vor forma mereu chair daca le strangem. ele se formeaza datorita sebumului, poluarii, prafului de afara.
pentru a reduce numarul lor, ca de exterminat definitiv e cam greu, pe langa faptul ca le strangem periodic, trebuie sa folosim cat mai mult produse cosmetice non-comedogene. exista atat creme cat si fonduri de ten non-comedogene, de obicei cele din gama dermatocosmeticelor. dar si elmiplant, de ex, are crema non-comedogena, si mai sunt smile

#41 2011-05-07 15:19:48

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

s-a tot vorbit pe aici despre creme care inchid porii. eu am folosit de la avene cleanance k. mergeam cam la 3-4 saptamani si inca merg.  nu cred ca va aparea un moment in care sa se poata spune: gata am scapat de puncte. dupa 3 ani merg mai rar, mult mai rar dar tot mai am. putine intr-adevar, nu se mai vad si mai putin profunde, le pot scoate si eu.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#42 2011-05-07 17:55:04

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

eu una nu le mai suport:( nu stiu ce sa mai fac, am incercat de-a lungul timpului tot felul de tratamente.
am fost si la cosmetica, insa rezultatul nu m-a incantat in mod deosebit, daca se chinuia sa mi le scoata pe toate de pe nas (si am multe), ma inroseam si imi ramaneau semne. arata super pielea fara pcte, dar pana se vindecau semnele (2-3 zile), reapareau si pctele negre.
chestii gen zat de cafea, malai sunt ok, insa nu extraordinare..
mai am si o problema cu porii deschisi, sunt peste tot sad cel mai tare ma deranjeaza pe obraz, unde ar trebui sa vina blushul frumos, nu prea ma mai pot da pt ca imi evidentiaza toate punctulele astea...
am vazut pe bloguri ca ar fi bun un aparat d-ala, clearsonic sau cum se numeste..sau unul asemanator aluia, nu mai stiu. A mai folosit cineva asa ceva?

#43 2011-06-11 22:15:12

Bombonikaa
New member
Inregistrat: 2011-06-06

Da trucul cu inelul de aur ati incercat?kiar scoate punctele negre:D eu dupa o baie cu aburi dau cu inelul peste lokurile cu puncte negre si iasa.
La fel dupa o baie de abur amestec argila cu suc de lamaie nu mai am niciun punct negru dupa ce imi dau masca jos:D

Publicitate

loading...

#44 2011-06-11 23:15:21

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

aia cu inelul nu o stiam si mi se pare fantezie. cea cu argila e ok si scoate destule pct negre

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#45 2012-06-08 14:37:08

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

cum scapam de ele
eu a facut 2 sedinte la cosmetica si nu prea -au ajutat...mai mult s-a chinuiy saraca cosmeticiana,,,adica am si eu 2 3 zile tenul curat,dupa iar apar?Exista ceva ce da rezultate:?

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.