|
Nu esti logat.
Menopauza?#1 2008-01-10 11:53:32
menopauza?fina mea de cununie are menstra o data la 3-4 luni si atunci slab cantitativ. mami de minuni Offline #2 2008-01-10 12:25:20
Re: menopauza?cati ani are fina ta? si eu am menstra cam la acelasi interval. doar ca la mine sangerarea dureaza 3-4 saptamani si e abundenta. nu cred ca la 21 de ani sa fiu la menopauza, mai ales ca ciclul meu e asa de cand mi-a venit prima oara, acum 10 ani. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-01-10 13:27:35
Re: menopauza?pai si daca n-ai ciclu regulat nu mai faci analizele? iti dai seama ca tot le faci. ziua 21 la ea pica duminica si de asdta le-a facut in ziua 20. are 26 de ani. tu de ce nu faci niste analize? mami de minuni Offline #4 2008-01-10 14:46:18
Re: menopauza?pai de LH-ul ala mic se leaga insuficienta progesteronica....din cite stiu eu sunt tratamente hormonale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-01-10 15:16:20
Re: menopauza?nu fac analizele. mi-a zis doctorul ca nu merita sa le fac pentru ca nu are cum sa se afle ce am. si costa foarte mult. cam 100 de euro de fiecare data oricum am dereglare hormonala. am un chist pe ovarul drept si mi-a zis ca ar fi din cauza asta. cica nu e problema si ca atunci cand vreau sa raman insarcinata sa ma duc la el. de chist stiam mai de mult. avea 2,8 cm. dupa 3 ani ajunsese la 3 cm (nu de mult mi-am dat si eu seama cat e de mare ). Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-10 16:40:06
Re: menopauza?dubii ca ar exista? i s-a spus ca dupa analize o interneaza sa i se faca laparoscopie, eventual nu numai diagnostic ci si ca tratament suspectand-o de niste "coji" pe ovare (?) cum fuseses vb si la cryss26buc... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|