homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si cancerul de san

#1 2007-01-31 04:10:36

hera
New member
Inregistrat: 2007-01-31

Anticonceptionalele si cancerul de san

De 6 luni iau Novynette. Nu am avut probleme cu el. Atat doar, ca mi-au crescut sanii, destul de mult, si ca inainte de ciclu sunt mai sensibili, ma dor putin. Acum o luna am  fost la un control la tiroida si doctorita mi-a spus ca nu ar fi trebuit sa imi prescrie la cabinetul de planning familial anticonceptionale fara sa  ma consulte la sani. Mi-a dat o trimitere pentru o mamografie, dar cand am fost acolo m-au programat numai la sfarsitul lui martie. Mi-ar fi facut mamografia pe loc, daca as fi fost de acord sa platesc, ca deh...banii conteaza nu sanatatea omului. Problema la mine este ca bunica din partea mamei a murit de cancer la san. Si vreau sa stiu daca anticonceptionalele pot sa creasca riscul de apartiei a cancerului la san. Mai ales ca unde locuiesc eu sunt extrem de dese cazurile de cancer, de orice fel. Cam in fiecare familie exista cel putin o persoana care a murit de o forma de cancer.

#2 2007-01-31 11:26:52

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Anticonceptionalele si cancerul de san

uite , aici: http://www.anticonceptionale.ro/despre- … inate.html scrie asa: "Utilizarea lor indelungata nu determina infertilitate si nici cancer de sin." pana intra doctoressa eu doar atat iti pot spune.

Nobody home

#3 2007-01-31 14:04:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu iti creste riscul de a face cancer de sin insa daca il faci sau ilai deja el se va dezvolta mai repede. Si eu zic la fel, examenul sinilor e obligatoriu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-04-13 22:21:32

ralucap
New member
Inregistrat: 2006-10-06

buna seara..stiu ca e tarziu,dar sunt foarte agitata..sora mea imi spune ca de o saptamana o doare mana stanga si sanul..ce spuneti,ar trebuii sa mearga la un control?va multumesc..

#5 2007-04-13 22:30:42

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu zic ca ar fi indicat...
sa mearga la medicul de familie; ii spune el/ea unde s ase duca mai departe.

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2008-01-10 17:08:24

nateea
New member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-08-20

Buna, fetelor! Revin cu o intrebare. De mai multe luni simt o durere surda la sanul drept - durere care se acutizeaza inainte de menstra. Vreau sa imi fac un control. Ar fi indicat sa merg la medicul de la planning? Iau Karissa de 2 ani si 2 luni si bunica mea a murit de cancer la san.

smile

#7 2008-01-10 17:09:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

de ce la medicul de planning? mergi la ginecolog daca te ingrijoreaza.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.