|
Nu esti logat.
M?ncărimi vaginale#1 2011-06-21 09:33:09
m?ncărimi vaginaleŞtiu că s-a mai pus ?ntrebarea asta de n ori şi ?mi permit s-o mai pun odată.. Nu tot contează, ci doar ce vrei tu. Offline #2 2011-06-21 09:48:49
Re: m?ncărimi vaginaledenisa 23 normal zii mamei nu e o rusine, si eu prima oara cand am facut candida eram virgina , i-am zis mamei si m-a dus la medic. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-06-21 09:49:21) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2011-06-21 09:58:08
Re: m?ncărimi vaginaleŞi cum i-ai spus ? Nu tot contează, ci doar ce vrei tu. Offline #4 2011-06-21 10:01:25
Re: m?ncărimi vaginaleii spui foarte simplu, mama am mancarimi foarte mari si ea va sti ca trebuie sa te duca la doctor sau cel putin asa ar fi normal. Offline #5 2011-06-21 10:03:57
Re: m?ncărimi vaginaleda, si eu am patit-o tot pe la varsta asta de la niste antibiotice, m-am dus la medic (singura, dar i-am zis mamei)... faza tare e ca eram repartizata la medicul pediatru si aveam pe vremea aceea un "carnet de sanatate al copilului", pe care mi-a scris diagnosticul "candidoza vaginala" Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-21 10:03:59
Re: m?ncărimi vaginaleOk, mulţumesc mult! O zi frumoasă. Nu tot contează, ci doar ce vrei tu. Offline #7 2011-06-21 10:26:44
Re: m?ncărimi vaginaleIdem la ce au zis fetele. Succes si curaj. Sanatate multa! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #8 2011-06-21 10:42:13
Re: m?ncărimi vaginaleMultumesc la fel. Nu tot contează, ci doar ce vrei tu. Offline #9 2011-07-07 23:23:29
Re: m?ncărimi vaginaleEu am patit-o pe la 12 ani. Si nu aveam internet sa ma informez ce-i aia...i-am zis ca ma mananca si s-a ocupat mama de tot. Iar daca mama ta ar avea ceva dubii in privinta felului in care aceasta s-a dezvoltat, medicul o poate lamuri si pe ea. Nu de alta, dar aveam o prietena care in liceu, cand s-a internat pt rinichi i-au gasit micoza si mama ei a-s-a suparat crezand ca fata cine stie cu cine s-a culcat si ea era defapt virgina, dar asta era un caz in care mama era din Moldova dintr-un sat,iar cand i-am povestit mamei mele tare s-a mirat... Deci nu iti face griji ca marea majoritate a mamelor au trecut si ele prin chestii din astea si stiu ce si cum, nu trebuie sa iti fie rusine. The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #10 2011-07-07 23:49:56
Re: m?ncărimi vaginaledenisa eu la 16 ani am facut candidoza de la antibioticele pentru sinuzita. crede-ma ca nu i-am zis mamei de frica sa nu ma creada nespalata (auzi ce minte aveam), nu ca ma gandeam la sex, nici nu stiam ce e ala pe atunci. doi ani de zile am stat fara sa ii spun, intre timp s-a cronicizat si nici nu mai aveam simptome. insa cand am inceput viata sexuala...vai si amar a fost de mine. dureri oribile, lipsa de lubrifiere, tot tacamul. pana la 20 de ani m-am chinuit sa scap de ea, in fiecare luna faceam alt tratament, zeci de medici vizitati... era "prea" cronicizata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-07-13 16:15:12
Re: m?ncărimi vaginalebuna...! am si eu o problema de ceva timp bun am inceput sa am mancarimi vaginale, scurgeri branzoase si urat mirositoare si in plus cand am contact sexual am niste usturimi groaznice ,arsuri . ce poate fi???? mentionez ca iau acc karissa de 4 luni sa fie de la ele ? ma doare si burta si partea stanga si in dreapta dar nu sunt dureri insuportbile . va rog ajutati-ma cu un raspuns:) Offline #12 2011-07-13 17:00:59
Re: m?ncărimi vaginaleai o infectie vaginala. mergi la medic pentru analize si tratament. Offline #13 2012-06-03 12:34:57
Re: m?ncărimi vaginaleBuna fetelor..ajutati ma si pe mine va rog pt ca nu am cum sa iau legatura cu dna doctor astazi. De ieri am mancarimi vaginale foarte tari si nu stiu ce sa folosesc. Nu cred ca e candida pt ca nu am nicio scurgere si e daca e ceva, e fara miros. Poate fi micoza? Mentionez ca am luat zilele trecute Atrican si nu e recomandat alcool, dar uitasem si am baut un pahar de vin..poate fi o reacrie de la asta? Acum fac tratament si cu Viviflor...va rog help ca nu stiu ce sa fac sa scap sa nu rezist...am dat cu Nidoflor pt calmare, dar stiu ca mi trebuie niste ovule. Offline #14 2012-06-11 12:32:34
Re: m?ncărimi vaginaleBuna! Eu am avut candidoza fara nici o scurgere... mancarmimea era si pe afara si pe dinauntru, du-te la cel mai apropiat medic, o sa iti dea sa faci niste analize pana atunci pentru a nu se diagnostica gresit nu are probabil ce sa iti dea.. Pentru ameliorare fa un ceai de galbenele si spala-te cu el pe afara si bicarbonatul la fel ( fierbi un pahar sau 2 de apa, pui bicarbonatul si lasi sa se raceasca) e o candidoza parerea mea, doar presupun... dar du-te la doctor si stai linistita nu e nimic grav. Sanatate! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|