|
Nu esti logat.
Probleme#1 2012-06-11 15:25:44
problemebuna, am si eu nevoie de putin ajutor.acum 5zile am mers la ginecolog pentru ca am observat o secretie deranjanta abundenta si uneori urat mirositoare.am facut examenele la secretie si am primit urmatoarele rezultate Offline #2 2012-06-11 15:44:38
Re: problemenu sunt motive de ingrijorare. pare a fi o candidoza(desi, sincer, rezultatul analizelor nu justifica mai deloc simptomatologia) Personal parca as zice ca e nevoie sa largim sfera investigatiilor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-06-11 18:50:54
Re: problememultumesc foarte mult pentru raspuns.moment doctora mi-a recomandat ovule viviflor si spalaturi cu tantum rosa.credeti ca as putea incerca si altceva?multumesc Offline #4 2012-06-12 13:52:24
Re: problemenu cred nimic decit ca e bine sa respecti indicatiile medicului tau, care are mult mai multe informatii decit mine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|