homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trombofilie?

#1 2012-06-01 16:43:51

belleruche
New member
Inregistrat: 2011-05-07

Trombofilie?

Buna,

Am nevoie de putin ajutor: am facut niste analize si dureaza pana ajung la medic cu ele si intre timp sunt putin nelinistita si curioasa, mai ales, asa ca ma adresez voua, parerilor avizate.

Am facut aceste analize cu scopul de a afla cat de safe sau nu sunt contraceptivele orale pt mine (si nu in scopul conceptiei, deocamdata):

1. Mutatia Factor V Leiden ? negativ
2. Mutatia Factor II (protrombina) G20210A ? negativ
3. Mutatia Factor XIII Val34Leu ? negativ
4. Mutatia PAI-1 - pozitiv (genotip heterozigot)
5. Mutatia MTHFR C677T ? negativ
6. Mutatia MTHFR A1298C ? pozitiv (genotip heterozigot

Multumesc anticipat!   kram

#2 2012-06-01 18:20:24

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Trombofilie?

buna,belle.ai 2 mutatii.

mutatia PAI cu o gena afectata,adica hetero,e mai bine decat homozigot,unde ar fi ambele gene afectate

si MTHFR A1298C tot hetero.

stiu ca nu sunt indicate AC urile in cazul mutatiilor.mergi la hematolog pt tratament.succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2012-06-02 16:30:05

belleruche
New member

Iti multumesc mult smile

#4 2012-06-12 19:31:29

belleruche
New member

Buna,

apelez din nou la voi, cu aceeasi problema.. am fost azi la medic ginecolog si mi-a recomandat Nuvaring-ul si Aspenter, intrucat contraceptivele orale sunt destul de riscante.
Off, dar mie tot mi-e putin teama tot citind de pe net povesti horror cu inelul, desi eu inainte sa stiu despre aceste mutatii am luat 7 luni anticonceptionalele Artizia si nu am experimentat nici un fel de reactii in afara de durere de sani, fumatoare fiind ( daca ar fi sa folosesc inelul ma gandesc sa le las) si mentionez ca am 21 de ani !
Va rog, dati-mi un sfat, sunt in dificultate.. care sunt sanse sa fac tromboza, embolism etc, si nu, nu ma refer la procente sau date exacte, cat din experienta dvs data fiind situatia mea.
Doctoressa, te rog mult!

O seara linistita va doresc smile

#5 2012-06-13 09:26:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

belleruche a scris:

Buna,

apelez din nou la voi, cu aceeasi problema.. am fost azi la medic ginecolog si mi-a recomandat Nuvaring-ul si Aspenter, intrucat contraceptivele orale sunt destul de riscante.
Off, dar mie tot mi-e putin teama tot citind de pe net povesti horror cu inelul, desi eu inainte sa stiu despre aceste mutatii am luat 7 luni anticonceptionalele Artizia si nu am experimentat nici un fel de reactii in afara de durere de sani, fumatoare fiind ( daca ar fi sa folosesc inelul ma gandesc sa le las) si mentionez ca am 21 de ani !
Va rog, dati-mi un sfat, sunt in dificultate.. care sunt sanse sa fac tromboza, embolism etc, si nu, nu ma refer la procente sau date exacte, cat din experienta dvs data fiind situatia mea.
Doctoressa, te rog mult!

O seara linistita va doresc smile

daca era sa faci tromboza sau mai stiu eu ce, faceai in alea 7 luni de Artizia(mai precis in primele 3)
ia Aspenter si  Artizia alea in continuare si linisteste-te

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2012-06-13 18:52:50

belleruche
New member

Mersi frumos pt raspuns, doctoressa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.