|
Nu esti logat.
Levuri candida prezente cultura negativa!#1 2012-05-02 18:08:09
Levuri candida prezente cultura negativa!Am facut un exudat si mi-a iesit ca am levuri candida SPP. Si ca orice om dupa aceasta m-am dus si mi-am facut o cultura de fungi. Si surpriza cultura negativa. Nu inteleg cum sa ai levuri dar cultura sa iti iasa negativa (cica nu a crescut). E posibil asa ceva? Precizez ca ambele analize le-am facut la acelasi cabinet medical si nu mai spun ca am cheltuit 100 RON degeaba, pentru ca dupa parerea lor nu creste dar dupa parerea mea care o am in organism creste tot timpul si chiar e deranjanta. Ultima oara a fost editat de roxxzzy (2012-05-02 18:08:37) Offline #2 2012-05-03 13:59:37
Re: Levuri candida prezente cultura negativa!daca iesise deja candida la exudat de ce ai mai facut si cultura? mai ales daca ai simptome eu cred ca ai candidoza bucala si trebuie tratata, poate cultura nu a fost facuta cum trebuie. Offline #3 2012-05-03 14:58:58
Re: Levuri candida prezente cultura negativa!pai a facut cultura ca sa faca si antifungigrama presupun... Offline #4 2012-05-03 15:10:56
Re: Levuri candida prezente cultura negativa!Pai a vrut sa faca cultura ca sa faca antifunigigrama pentru ca nu a recoltat cat era necesar ca sa faca antifunigigrama din prima si era mai usor asa sa mai ia niste bani in plus. Problema e ca atunci cand nu a iesi cultura a fost mai usor sa zica ca e cultura negativa (cica am levuri de candida in limite normale) decat sa recunoasca ca au gresit. Asta e sistemul romanesc medical. Pentru cei ce sunt din Vaslui sa nu mai mearga niciodata la Laboratorul de Analize medicale al d-nei Vechiu. Offline #5 2012-06-13 13:42:46
Re: Levuri candida prezente cultura negativa!pai de aia ziceam, acum daca nu ti-a facut cultara din prima, mi se pare stupid sa ti-o faca dupa si sa le platesti pe ambele. adica, avantajos pentru ei, daca merg pe sistemul "hai sa ne batem joc de clienti si sa nu mai vina niciodata" si nu "sa te faca client pe viata... ideea mea era ca daca a iesit la exudat, inseamna ca e (zic eu, na, nu-s medic) si trebuie sa o tratezi. mergi in alta parte chiar daca iar dai bani, nu o lasa asa. si gaseste un loc de incredere ca sa ai de fiecare data cand apare problema. Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-14 01:24:26
Re: Levuri candida prezente cultura negativa!pai ca sa o tratezi corect trebuie sa stii la ce antifungice e sensibila.... antifungicele sunt oricum hepatotoxice si nu are rost sa te indopi cu fluconazol (de exemplu), cand majoritatea tulpinilor sunt deja rezistente la el. de aia ii trebuie cultura, ca fara ea nu se poate face antifungigrama Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|