|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele afecteaza inima?#1 2010-09-27 20:35:13
anticonceptionalele afecteaza inima?Iau diane35 de vreun an si ceva la recomandarea medicului endocrinolog/ginecolog. Desi am ceva probleme cu inima..prolaps de valva mitrala si aritmie..nu mi-au spus ca nu am voie sa iau ac. Primesc in fiecare zi cate o intepatura la inima...cateva secunde si apoi imi trece, insa in seara asta m-a tinut in jur de o ora si ceva...cand trageam aer in piept mai tare, simteam ca ma tine ceva la inima si nu ma lasa sa respir complet. Intrebarea mea e daca ac imi pot accentua problemele la inima? when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2010-09-27 21:02:24
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Daca te doare mai tare cand tragi aer in piept sau cand te misti nu e de la inima, e o nevralgie ceva. Fa-ti eco si vezi ce si cum Offline #3 2010-09-27 22:54:30
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Nevralgie..de la ce?..ca m-a luat brusc, n-am depus efort in seara asta. O sa fac o eco sa vad daca e vreo problema si la inima, dar vroiam sa stiu daca anticonceptionalele pot afecta inima, in sensul agravarii problemelor existente. when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2010-09-27 23:32:16
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?
ce descrii tu nu e de la inima mai mult ca sigur. decizia sa faci o ecografie cine a luat-o? sper ca nu tu de capul tau, ca nu ai indicatie de asa ceva si oricum nu e neaparat metoda potrivita in cazul de fata. Offline #5 2010-09-27 23:36:41
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Da, m-am gandit sa fac o ecografie fiindca n-am facut-o la timp...cand am fost la consult si la ekg si m-am gandit ca s-a agravat. when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-28 00:03:24
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?nu stiu daca AC sunt contraindicate in cazul unor astfel de probleme. las link doctoressei Offline #7 2010-09-28 00:34:56
pai ar putea fi ceva legat de peretele toracic de exemplu, ceea ce e foarte probabil avand in vedere ca are legatura cu miscarile respiratorii. Offline #8 2010-09-28 10:45:59
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?mergi garga when the pomp lights up,you shoot. Offline #9 2010-09-28 11:12:42
nu, la ecografie nu poate sa vada nervii poate sa iti mai vada vasele mari ale inimii de exemplu. Offline #10 2010-09-28 11:25:51
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Nu stiu ce sa fac oricum Unde as putea sa ma duc altundeva? Si nervii aia...cum pot afla daca nu a fost inima, ci vreun nerv intercostal...sau altceva... Ultima oara a fost editat de alexa123 (2010-09-28 11:55:11) when the pomp lights up,you shoot. Offline #11 2010-09-30 10:58:42
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Intrebare: azi ma duc la fac eco. Tipa de la policlinica mi-a spus sa nu mananc timp de 6 ore inainte de eco si sa beau lichide. Dar ce treaba are cu inima? Nu de alta, dar mi-e foame when the pomp lights up,you shoot. Offline #12 2010-09-30 11:00:40
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?cred ca nu stia ea ce fel de echo e... asa se recomanda la echo abdominala Offline #13 2010-09-30 11:11:55
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?asta stiam si eu, am cautat pe net si nu zice nimic de eco la inima when the pomp lights up,you shoot. Offline #14 2010-11-15 13:12:52
buna, am si eu aceeasi boala ca tine...am gradul II...si mie se intampla sa am aceste simptome ca ale tale(cand stau in poziti neconfortabile: ca de ex ca si la tine cand imi aranjez parul, stau cu mainile mai mult timp ridicate, sa stau ghebosita)....cardiologul mi-a zis ca nu sunt de la boala/ sau de la inima si m-a pus sa-mi fac analize pt lipsa de fier si calciu...eu am anemie feripriva si calciu la limita inferioara...uneori am si caderi de calciu...mai ales in perioada menstrei....aritmiile le simt ca o presiune in piept si uneori coincid cu momentul cand simt ca nu pot respira ca si cum m-ar presa ceva pe piept si spate...eu momentan nu fac tratament ...am pulsul 38, uneori 34,35,36 depinde(am luat tratament, dar nu-mi crestea foarte mult pulsul sau altul imi crestea pulsul pe la 50-60 dar si tensiune pe la 16 cu 6; 17 cu 4)...eu nu iau ac deoarece, stiam ca afecteaza inima....dar nici nu am intrebat dr....inainte sa aflu ca am aceasta boala am luat ac si le-am oprit cu 2 ani inainte sa raman gravida(cand am descoperit-o), deci nu am mai luat de 5 ani. Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2010-11-15 13:28:38) Offline #15 2010-11-15 15:22:28
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?salut, eu am stenoza subvalvulara aortica larga de gradul III din nastere, timp de 5 ani am luat AC dar nu am avut nici un fel de problema (in timpul asta am facut control la inima complet) si nu a mai aparut ceva nou, nu cred k AC fac rau inimii sau cel putin eu nu stiam lucrul asta plus ca medicul care mi le-a prescris stia ca sunt cardiaca din nastere....si nu a zis nimic. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #16 2012-06-13 16:16:27
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Buna!as vrea sa stiu daca anticonceptionalele fac rau inimii,eu avand suflu sistolic...mentionez ca vreau sa iau karissa... Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altcuiva si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.... Offline #17 2012-06-14 12:23:09
suflul sistolic nu iti va fi influentat in nici un fel de karissa cel mai probabil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2012-06-14 15:59:30
Re: anticonceptionalele afecteaza inima?Imi sunt recomandate de catre medicul ginecolog.dar imi e putin teama ptr ca am si bataile inimii un pic mai rapide si pulsul mai mare...Ginecologul zice ca nu ar fi probleme dar... Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altcuiva si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|