|
Nu esti logat.
Interpretare analize, va rooog...#1 2012-06-07 13:07:42
Interpretare analize, va rooog... Secretie vaginala citobacteriologic si parazitologic Offline #2 2012-06-08 09:28:27
Re: Interpretare analize, va rooog...cred ca trebuie interpretat in context clinic...doar rezultatul analizei de laborator fara a stii daca e ceva ce te supara nu e suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-06-08 13:03:42
Re: Interpretare analize, va rooog...Usturimi vaginale, fara mancarimi si scurgeri anormale, in timpul actului sexuala si dupa, uneori si atunci cand nu am contact...medicul mi-a spus ca sunt ok, dar ar trebui sa asteptam si rezultatele pentru papanicolau, care vin peste o saptamana. Offline #4 2012-06-08 13:58:23
Re: Interpretare analize, va rooog...
sunt frecvente pseudomicelli , pe mine ma duce gandul la candida , trebuia sa-ti faca o fungigrama , ele ar putea fi cauza usturimilor , nu stiu ce sunt acei diplococi gram pozitivi . Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-06-08 13:58:35) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2012-06-08 14:30:26
Re: Interpretare analize, va rooog...Si eu m-am gandit la candida dar pe buletinul de analize scrie clar Nisseria, Trichomonas, Candida absent. Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-08 15:33:32
Re: Interpretare analize, va rooog...
e greu sa gasesti un laborator si un medic bun. am schimbat multe laboratoarea si medici, singurul care mi-a descoperit adevaratele probleme a fost synevo. daca ai in orasul tau synevo nu ezita sa te duci au reactivi buni si e la nivelul standardelor europene. asa aveam si eu pe buletin prezenta cocilor si dr zicea nu ai nimik , iar eu aveam un enetrococ de mai mare frumusetea plus candida Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-06-08 15:33:55) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #7 2012-06-15 19:03:18
Re: Interpretare analize, va rooog...Buna ziua! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|