homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare analize, va rooog...

#1 2012-06-07 13:07:42

ramonya
Membru
Inregistrat: 2012-06-07

Interpretare analize, va rooog...

Secretie vaginala citobacteriologic si parazitologic

Celule epiteliale relativ frecvente
Leucocite rare
Lactobacili frecventi
Relativ frecvente pseudomicelii
Relativ frecventi diplococi gram (+)

Multumesc mult!!

#2 2012-06-08 09:28:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Interpretare analize, va rooog...

cred ca trebuie interpretat in context clinic...doar rezultatul analizei de laborator fara a stii daca e ceva ce te supara nu e suficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-08 13:03:42

ramonya
Membru

Usturimi vaginale, fara mancarimi si scurgeri anormale, in timpul actului sexuala si dupa, uneori si atunci cand nu am contact...medicul mi-a spus ca sunt ok, dar ar trebui sa asteptam si rezultatele pentru papanicolau, care vin peste o saptamana.
Multumesc.

#4 2012-06-08 13:58:23

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

ramonya a scris:

Secretie vaginala citobacteriologic si parazitologic

Celule epiteliale relativ frecvente
Leucocite rare
Lactobacili frecventi
Relativ frecvente pseudomicelii
Relativ frecventi diplococi gram (+)

Multumesc mult!!

sunt frecvente pseudomicelli , pe mine ma duce gandul la candida , trebuia sa-ti faca o fungigrama , ele ar putea fi cauza usturimilor , nu stiu ce sunt acei diplococi gram pozitivi .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-06-08 13:58:35)

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2012-06-08 14:30:26

ramonya
Membru

Si eu m-am gandit la candida dar pe buletinul de analize scrie clar Nisseria, Trichomonas, Candida absent.
As merge si la un alt medic, dar astept rezultatul papanicolau si vad eu pe urma ce o sa fac.

Publicitate

loading...

#6 2012-06-08 15:33:32

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

ramonya a scris:

Si eu m-am gandit la candida dar pe buletinul de analize scrie clar Nisseria, Trichomonas, Candida absent.
As merge si la un alt medic, dar astept rezultatul papanicolau si vad eu pe urma ce o sa fac.

e greu sa gasesti un laborator si un medic bun. am schimbat  multe laboratoarea si medici, singurul care mi-a descoperit adevaratele probleme a fost synevo. daca ai in orasul tau synevo nu ezita sa te duci au reactivi buni si e la nivelul standardelor europene.  asa aveam si eu pe buletin prezenta cocilor si dr zicea nu ai nimik , iar eu aveam un enetrococ de mai mare frumusetea plus candida

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-06-08 15:33:55)

What doesn't kill me, makes me stronger

#7 2012-06-15 19:03:18

luisa luana
Membru
Inregistrat: 2012-06-15

Buna ziua!
In decurs de 2 luni mi-am facut de 2 ori analizele. In prima faza au iesit asa:
Clasificare Papanicolau CII
Clasificare Bethesda: Reactiv benign
Valoarea diagnosticata a frotiului: satisfacator
Concluzii: discret proces inflamator. Frotiu cu numeroase celule parabazale, prezente modificari epiteliale reactive.
Mi s-au prescris ovulele Cervucid. Le-am luat si am repetat ieri lama. Fata de ce am scris mai sus difera doar concluziile. Scrie ca am proces inflamator si ca sunt prezente aspecte de pseudoparakeratoza: grupuri de celule scuamoase de dimensiuni mici, cu nuclei picnotici, uniformi, usor excentrici. Am fost trimisa sa-mi fac colposcopie. Voi merge luni. Si toate astea pe fondul inflamarii ovarelor (am avut toata iarna probleme cu ele indiferent cat de gros ma imbracam) si a unei dereglari hormonale (am avut intarzieri de cateva zile ale menstruatiei in ultimele cateva luni). Mentionez ca in anul 2010 am fost infectata cu HPV si am folosit timp de cateva luni Isopronisine.
Ar trebui sa ma ingrijorez?...pentru ca eu deja am facut-o. Nu reusesc sa scap de inflamatia ovarelor si nu am mai auzit pana acum de pseudoparakeratoza...Doamna  doctor zice ca nu se vede vreo rana la nivelul colului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.