|
Nu esti logat.
Ciudat#1 2012-06-13 17:29:21
CiudatAm vazut azi la realitatea un titlu` de stire care spunea asa: "Divorturile in scadere: Semn prost " .... eu recunosc ca nu trag pe nas si nu eram baut in momentul acela dar astia de la realitatea sigur trag pe nas .... de cand daca sunt divorturile in scadere e un semn prost ... nu e semn de bucurie daca sunt in scadere ? .... sau sunt eu prea prost ? ceea ce recunosc ca sunt dar nici chiar asa ... a mai vazut cineva titlul ala ? ... am interpretat eu corect sau nu ? ciudat bizar. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-13 17:29:59) Offline #2 2012-06-13 19:22:36
Re: CiudatPoate era o ironie. Depinde si contextul in care se discuta despre asta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2012-06-15 21:38:35
Re: Ciudatcei de la Realitatea mai fac lucruri de genul.scriu tot felul de tampenii pe burtiera... totusi am fost curioasa sa vad despre ce e vorba si articolul/stirea se referea la faptul ca notarii au de pierdut de pe urma celor care nu divorteaza ca sunt putini cei care aleg sa divorteze la notar..... Ne dorim si noi Offline #4 2012-06-15 21:43:56
Re: Ciudataahh deci sa inteleg ca era si continuarea "Semn prost pentru notari" ... nu ca divortul in scadere in general e semn prost ... asa mai inteleg mersi. Offline #5 2012-06-15 21:48:52
Re: Ciudatnu ai pt ce Ne dorim si noi Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-15 22:11:52
Re: Ciudatda stiu ca sunt parsivi ce nu fac ei pentru audienta dar nu poti sa ii judeci nici pe ei prea dur pentru ca din asta mananca si ei o paine chiar mai multe Offline #7 2012-06-15 22:16:58
Re: Ciudatam lucrat in domeniu...si chiar am si colaborat cu ei o perioada.... pot spune ca multe posturi de televiziune s-au dus mult in jos si sunt intr-o continua prabusire.... Ne dorim si noi Offline #8 2012-06-15 22:23:47
Re: Ciudateu de mult nu ma mai uit la televizor ca nu am ce vede ... decat seara cand mananc mai ascult o stire ceva ... in rest filme daca vreu le dau de pe internet ... probabil m`as uita la ceva documentare interesante dar facute de alte posturi care nu`s din romania ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|