|
Nu esti logat.
Dureri musculare#1 2009-11-18 21:17:48
dureri musculareastazi m-au durut gambele extrem de tare. e ca un fel de febra musculara mai ales in partea posterioara a gambei si in fosa poplitee (in spatele genunchiului). iau yasmin de o luna si o saptamana si am antecedente in familie de varice, dar la mine nu se vede nimic deocamdata. sa fie oare de la ac? Offline #2 2009-11-18 21:36:53
Re: dureri musculareN-ai facut exercitii fizice sau ceva de genul asta care sa iti solicite muschii piciorului de curand ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2012-06-16 14:29:04
Re: dureri musculaream inceput de vreo 2 zile sa am niste "sageti" acute intr-un muschi de deasupra de genunchi, pe partea externa a piciorului. de curand s-au indesit. o asemenea sageata seamana un pic cu senzatia dinaintea unui carcel dureros; prietenul zice ca el crede ca am avut vreun carcel in somn (ca nu imi amintesc sa fi avut recent) si ca acum am ramas cu sagetaturile astea. ore in sir n-am nimic si apoi se mai intampla la cateva minute cate una. dupa atatea, parca s-a mai si redus din intensitatea aceea f dureroasa sau m-am obisnuit eu. poate sa fie si de la aerul conditionat? Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-16 18:08:27) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|