|
Nu esti logat.
E posibil sa fie steril??#1 2012-06-17 13:00:56
e posibil sa fie steril??buna... eu si prietenul meu avem o nedumerire... avem o relatie de 2 ani si facem sex neprotejat insa a avut grija sa nu ejaculeze in interior in perioada de ovulatie ( dar s-a intamplat de vreo 3 - 4 ori). in schimb cand facem imediat dupa ce mi se termina ciclul, sau inainte ( uneori si in timpul ciclului) a ejaculat in interior o data de 2 ori pe luna, sa zic asa si nu am ramas insarcinata niciodata. EL a avut inaintea mea o relatie de 3 ani si facea sex neprotejat si ejacula doar inauntru, iar ea nu a ramas insarcinata niciodata. in schimb acum ea are bebe cu sotul ei. E posibil sa aiba probleme la facut bebe? Offline #2 2012-06-17 14:55:46
Re: e posibil sa fie steril??O spermograma ar putea sa va lamureasca. Offline #3 2012-06-17 15:56:11
Re: e posibil sa fie steril??ochi de stele, greu de spus. sa faca o spermograma.... Offline #4 2012-06-17 16:32:58
Re: e posibil sa fie steril??sper sa fie bine.. el are de gand sa faca o spemograma, dar acum e ocupat cu dizertatia. Si ma intreb daca trebuie sa fac si eu un test ? Stie cineva in ce consta un test pt mine?(am cautat pe net da nu prea m-am dumerit) Si oare cam care sunt preturile la astfel de analize. Offline #5 2012-06-17 16:42:25
Re: e posibil sa fie steril??la femeie se fac foarte multe analize pentru a depista posibile cauze ale infertilitatii. dar nu este cazul la tine... daca incercati mai mult timp sa faceti bebe (minim 1 an spune protocolul) si nu reusiti, abia atunci are sens sa incepi investigatiile. Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-17 16:57:45
Re: e posibil sa fie steril??aha.. multumesc tare mult gargarita ! nu stiu ce spermograma se face la cabinetul sotul d-nei mele ginecolog, dar ea a zis ca e 35 ron . inseamna ca nu face analiza campleta, sau cine stie.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|