homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult, ajutati-ma!-2

#20 2012-06-17 16:07:16

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Va rog mult, ajutati-ma!

Kitty, e copilul tau si tu alegi daca merge sau nu la gradinita. Nu parintii sotului tau. Nu mai accepta sa ia altii deciziile pe care trebuie sa le iei tu.

Tu esti de vina pentru tot, tu nu esti intelegatoare, nu vrei sa tolerezi niste jigniri ca asa se cuvine.
Tu nu observi ca nu esti stapana pe viata ta?! Altii hotarasc si decid in locul tau! Cum adica nici sa nu auda sa duci copilul la gradinita? Pai ei hotarasc? Sa stea acasa, sa aiba probleme de adaptare sociala mai tarziu? E mai bine asa? Trezeste-te.
Nu ti-o spun cu rautate, dar ma revolta la culme situatiile de genul tau. Tu faci tot ce poti si tot nu e de ajuns.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-06-17 16:08:45)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2012-06-17 16:47:02

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

my_aa cum poti tu sa iti dai seama de intamplarile viitoare ale prietenului tau chiar si daca va casatoriti .... sunt curios ... fac pariu ca nu poti anticipa ce vei face tu in urmatoarele 10 minute dar sa anticipezi ce o sa faca viitorul tau sot in 2-3-5-10 ani ... nu stii cum se schimba ... in bine sau rau .... ei trebuie sa rezolve problema de cuplu ... si dupa sa rezolve problema legata cu parintii lui .... chiar si printr`o mutare in chirie sau mai stiu eu unde.

#22 2012-06-17 17:02:04

my_aa
Insomniac member

Eu nu spun ca se schimba situatia daca te casatoresti, dar daca as fi fost in situatia in care este ea acum, as fi gandit ca el nu e sigur acum, in momentul prezent ca vrea sa isi intemeieze o familie cu mine. Si ca accepta situatia ca pe un compromis.
Si sunt foarte sigura ca au existat si alte indicii care sa ii dea de inteles ca el nu e un om potrivit cu care sa isi intemeieze o familie pe care nu le-a luat in calcul, pentru ca nu cred ca se schimba radical nimeni smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2012-06-17 17:16:23

AciDulaSs
Banat

Da e corect si ce spui tu ... nici Kitty_cry nu ne`a spus exact ce a vrut baiatu asta ... daca el isi dorea o familie acum si mai ales un copil sau nu ... noi privim povestea dor din punctul al ei de vedere nu si al baiatului sau parintilo ... dar daca e sa deduc din ce a spus baiatul ca"munceste asa mult pentru Kitty_cry si pentru copilul pe care il au" ... deci e clar ca isi asuma responsabilitati dar cu ce riscuri.

#24 2012-06-17 22:16:54

my_aa
Insomniac member

Oamenii astia nu isi dau seama ca va strica relatia? Eu cand vorbeam cu fostul si cu ai lui despre mutatul impreuna, chiar ei, socrii au spus ca nu vor sa stea cu noi, sa se iste discutii, sau sa ne deranjeze. Au spus ca ei si-au trait viata asa cum au considerat si ca acum e randul nostru. Acum, probleme tot apareau, dar asta e partea a doua. Si nici nu as fi acceptat eu sa ne mutam cu ei si le-am spus-o chiar lor in fata si ma intelegeam foarte bine cu ei, eram ca un membru al familiei lor.

Daca s-au suparat ai lui e problema lor, nu a ta. Nu ei hotarasc ce discutii sa ai tu cu sotul tau, si de unde stiu ei ce vorbiti voi? Asculta pe la usi? Nu au alte treburi mai importante?

Iar in legatura cu faptul ca acum sunteti toti o familie, asa este, sunteti o mare familie, impreuna si cu parintii tai, cu verisoarele, cumnatii, etc... Dar hotararile care va privesc pe voi 3 ( tu, el, copil) le luati voi 2. Ca doar cu el te-ai casatorit nu cu parintii lui.

Publicitate

loading...

#25 2012-06-17 22:26:42

AciDulaSs
Banat

Multa bafta Kitty_cry in luarea de decizii cat mai favorabile relatile voastre si voi trebuie sa luati deciziile nu parintii lui.Noi aici doar ne`am expus cateva pareri/opinii legate de relatia ta acum tu judeci ce e bine si ce nu in realatia ta:)Bafta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.