homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticoncepţionalele

#1 2012-06-13 16:22:29

dansul_norilor
Membru
Inregistrat: 2011-01-16

Anticoncepţionalele

Bună tuturor, sunt nouă pe aici!

Aş dori să aflu şi eu nişte răspunsuri la c?teva ?ntrebări.
Eu sunt studentă ?n Cluj, de ceva timp (1 an) am un prieten stabil care şi-a făcut toate analizele (şi eu şi el) şi am decis că ar fi mai bine pentru am?ndoi să iau anticoncepţionale.
Eu am fost diagnosticată cu candidoză, am luat tratament şi m-am tratat.
La testul papanicolau mi-au găsit "rare celule epiteliale scuamoase(exocol). Frotiu inflamator sub rezerva celularităţii prezente. E de bine?
Şi ?ncă o ?ntrebare: cine ?mi poate recomanda anticoncepţionalele potrivite? Unde ar trebui să merg?

#2 2012-06-14 12:33:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Anticoncepţionalele

mergi la medicul de planning pentru contraceptive
buletinul de la testul Babes Papanicolau ar trebui sa fie mai cuprinzator,....nu ma pot pronunta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-14 13:21:05

dansul_norilor
Membru
Inregistrat: 2011-01-16

aş merge dacă aş şti unde e... ?mi trebuie trimitere?
Mulţumesc de răspuns. Dumneavoastră nu mi-aţi putea recomanda nişte anticoncepţionale?

#4 2012-06-18 13:23:19

me and myself
Membru
Inregistrat: 2012-06-12

Bună!si eu sunt noua, at?t pe forum cat si intra-le ac.nedumeririle mele sunt următoarele : după naștere am luat cerazette cat timp am alaptat. După aceea am trecut la logest (deja iau de 4 zile).
1.in săptăm?nă de pauză, c?nd trebuie să-mi apară menstruatia, pot sa răm?n ?nsărcinată dacă nu mă protejez?
2.dupa ce mi-a venit menstruatia si ?ncep un nou blister,trebuie sa mai protejez din nou 7 zile( bariera), pe l?ngă pilule?
3. Am obs ca de c?nd am ?nceput să iau logest am in continuu un fel de menstra...ceva secreție vișinie parca,dar nu abundenta,(cat pătează slipul )
Sper ca o sa-mi puteți veni in ajutor!ms ms.

#5 2012-06-18 15:19:14

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

1. in saptamana de pauza nu ramai insarcinata ,esti protejata daca iei corect Ac
2. Te protejezi suplimentar in cazul in care ai uitat o pastila sau iei antibiotice ..altfel esti protejata intreaga luna inclusiv in perioada de pauza
3.  secretia se numeste spotting, depinde cum ti se acomodeaza organismul ..vei scapa de ea repede
este o reactie adversa foarte frecvent intalnita, mai ales la anticonceptionale cu doza mica de estrogen, asa cum este logest.Esti a4a pastila abia

Publicitate

loading...

#6 2012-06-19 11:10:57

me and myself
Membru
Inregistrat: 2012-06-12

Mulțumesc mult pentru răspuns! Mi-a fost de mare ajutor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.