homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Procedura himen elastic

#1 2012-06-20 19:01:44

didi333
New member
Inregistrat: 2012-04-21

procedura himen elastic

Buna!
Am fost acum cateva zile la gineco in speranta sa aflu daca am himen elastic sau nu, pentru ca am dureri la fiecare contact. Medicul mi-a spus ca himenul este rupt, dar nu in totalitate..Am intrebat-o daca se poate realiza la ea in cabinet o procedura prin care sa-l elimine complet (stiam de la mama ca se poate asta), insa doamna mi-a spus ca ea nu face asa ceva, ca asemenea lucru se poate face doar in spitale..
Eu credeam ca se mai face si in cabinet, pentru ca nu e cine stie ce interventie...
Intrebarea mea pentru voi: stiti cumva vreun cabinet unde pot face acest lucru? (nu sunt prea incantata de ideea cu spitalul). Sincer, nu mai vreau sa ma chinui de fiecare data si mi-as dori f tare sa pot gasi un medic care sa ma ajute.
Daca aveti ceva informatii, v-as fi recunoscatoare!

#2 2012-06-20 19:06:10

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: procedura himen elastic

stiu o doctorita care facea himenoplastie (cu 800 de lei va ), adica sa coasa la loc himenul ( bang ); banuiesc ca ar trebui sa faca si invers, adica sa il si taie cui vrea. smile
si eu cred ca nu se face doar in spitale, ci doar tb gasit un ginecolog care sa faca si asa ceva.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-20 19:08:44)

#3 2012-06-20 19:08:59

didi333
New member
Inregistrat: 2012-04-21

Re: procedura himen elastic

Oho! Invers e doar o procedura simpla, n-ar trebui sa coste mare lucru smile

Ultima oara a fost editat de didi333 (2012-06-20 19:09:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.