|
Nu esti logat.
Problema.#1 2012-06-21 14:10:00
Problema.Salutare am o mica ,problema cu urechea dreapta, nu prea mai aud ,aud cam prost,... Tre sa repete omu de 2 ori ca sa pot auzi intrebarea s-a si nu stiu ce s-a fac ? ideei? careva? Ca sa aud Tre la TV sau Laptop ,Tre sa ridic volumu la maxim Ultima oara a fost editat de fearless (2012-06-21 14:13:07) Offline #2 2012-06-21 14:28:15
Re: Problema.de c?t timp eşti aşa? de c?nd te-ai născut sau ai avut recent o trauma? Ultima oara a fost editat de Ragnarokum (2012-06-21 14:30:54) Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #3 2012-06-21 14:58:50
Re: Problema.noi putem sa ne spunem multe pareri aici ... dar ma tem ca or sa ramana doar simple pareri ... cel mai sigur e sa te duci la doctor si sa asculti parerea lui de calitate certificata Asculta sfatul medicului Offline #4 2012-06-21 16:00:45
Re: Problema.Eu iti recomand sa iti faci o audiograma cat mai repede,cu cat mai repede cu atat mai bine(poti urma un tratament,daca intarzii s-ar putea sa fie prea tarziu si va trebui sa apelezi la aparat auditiv/implant,ceea ce e permanent si f scump).Iti recomand clinica Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5 2012-06-21 16:03:07
Re: Problema.http://www.starkey.ro/ Poftim site-ul,apropo vezi ca ai si evaluare online gratuita insa mergi de urgenta la control!Acolo iti va face mai multe teste si veti putea discuta impreuna despre problemele pe care le ai si veti putea gasi o rezolvare. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-21 22:11:32
Re: Problema.am mutat topicul la probleme medicale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|