homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema.

#1 2012-06-21 14:10:00

fearless
Membru
Inregistrat: 2012-06-21

Problema.

Salutare am o mica ,problema cu urechea dreapta, nu prea mai aud ,aud cam prost,... Tre sa repete omu de 2 ori ca sa pot auzi intrebarea s-a neutral si nu stiu ce s-a fac ? ideei? careva? Ca sa aud Tre la TV sau Laptop ,Tre sa ridic volumu la maxim
aproape , Uitati aici...  http://i46.tinypic.com/hx84yx.png

Astept pareri aici neutral !

Ultima oara a fost editat de fearless (2012-06-21 14:13:07)

#2 2012-06-21 14:28:15

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

Re: Problema.

de c?t timp eşti aşa?  de c?nd te-ai născut sau ai avut recent o trauma?

eu ?n 2009  am zburat p?nă ?n America de Sud şi ?n 24 de ore a trebuit să schimb 4 avioane, şi de la at?tea aterizări şi decolări, am rămas cu urechea st?ngă ?nfundată, şi nu mai auzeam DELOC cu ea.

M-am dus la un cabinet particular şi după c?teva analize, se pare că a rămas blocat un lichid fix ?n spatele timpanului (timpanul nu mai putea să vibreze) şi nu putea să ajungă prin trompa lui Eustache şi ?n jos să fie evacuat pe nas. Se pare că nu a fost o problemă generată de avion, ci m-am născut cu o cornetă ?ngoşată pe partea st?ngă (corneta = un fel de canal mic aflat ?n zona sinusului).

Mi-a recomandat o operaţie (de 1500 RON) prin care ?mi rădea surplusul de ţesut din nas dar am refuzat-o.. ea spun?ndu-mi că dacă nu fac operaţia, o să am probleme tot restul vieţii la fluctuaţiile de presiune bruşte. Dacă făceam operaţia, ţesutul se regenera cam ?n 10-15 ani şi trebuia repetată.

Am plecat de acolo cu un tratament generos:  dacă ?mi aduc aminte,   5 zile cu injecţii intramusculare cu steroizi, xyzal, ?ncă o pastilă care nu ştiu cum se chema, picături de nas rhinxyl, şi 10 zile de aerosoli,  toate astea NUMAI ca să se scurgă lichidul ăla din timpan, pe nară.

am făcut tot tratamentul ?nafară de aerosoli, pentru că eu aveam şcoală c?nd mă programa ea să vin la ea.

pot scpune că mi-a trecut ?n proporţie de 80%, ?nsă tot mai am o mică problemă de echilibru, şi simt că ceva greu ?mi trage capul ?nspre partea st?ngă, iar atunci c?nd cineva ?mi şopteşte la ureche, disting destul de dificil cuvintele.....

p.s - urechea dreaptă e perfectă.

fearless, du-te la medic... poţi avea ruptură de timpan sau e slăbit... numai el poate afla ce ai, şi ce ?ţi poate recomanda.... chestia asta se poate rezolva ori cu medicaţie, ori cu operaţie, ori cu aparat auditiv.

Ultima oara a fost editat de Ragnarokum (2012-06-21 14:30:54)

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#3 2012-06-21 14:58:50

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

noi putem sa ne spunem multe pareri aici ... dar ma tem ca or sa ramana doar simple pareri ... cel mai sigur e sa te duci la doctor si sa asculti parerea lui de calitate certificata smile Asculta sfatul medicului smile

#4 2012-06-21 16:00:45

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Eu iti recomand sa iti faci o audiograma cat mai repede,cu cat mai repede cu atat mai bine(poti urma un tratament,daca intarzii s-ar putea sa fie prea tarziu si va trebui sa apelezi la aparat auditiv/implant,ceea ce e permanent si f scump).Iti recomand clinica
Starkey(Daca esti din Bucuresti,consultatia(audiograma este gratuita,este undeva pe la Unirii,am fost si eu acolo,o doctorita de nota zece,care iti vorbeste frumos,iti explica pe intelesul tau cu toate ca e gratis...cand te gandesti ca platesti si milioane pe o simpla consultatie si te trateaza ca ultimul om dupa pamant mai bine te lipsesti..insa ti-am zis,mergi cu toata increderea,daca nu esti din Bucuresti cauta pe net poate o fi cabinet si in orasul tau).Bafta si mergi cat mai repede,ce spui tu mai sus e f grav...

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#5 2012-06-21 16:03:07

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

http://www.starkey.ro/ Poftim site-ul,apropo vezi ca ai si evaluare online gratuita insa mergi de urgenta la control!Acolo iti va face mai multe teste si veti putea discuta impreuna despre problemele pe care le ai si veti putea gasi o rezolvare.

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Publicitate

loading...

#6 2012-06-21 22:11:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

am mutat topicul la probleme medicale.

pe viitor te rog sa deschizi topicuri la sectiunea potrivita, nu unde nimeresti prima oara.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.