|
Nu esti logat.
Examen secretie vaginala#1 2011-02-14 21:19:27
examen secretie vaginalaIn urma unui examen secretie vaginala a iesit urmatorul rezultat: epitelii relativ frecvente, cocobacili gram negativi frecventi, si la alte observatii: relativ frecvente celule superficiale si intermediare etalate.Va rog mult ajutati-ma la interpretarea rezultatului ce inseamna ca am, (la restul este absent), daca este contagios sau nu si cam ce tratament trebuie urmat, ma simt foarte rau, iar la fiecare contact am usturimi si un miros insuportabil.Va multumesc mult! Offline #2 2011-02-16 11:18:23
Re: examen secretie vaginalae o dereglare de flora vaginala cel mai probabil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-02-19 23:38:51
Re: examen secretie vaginalaBuna...am rugamintea sa ma ajutati, deoarece mi-am facut un examen de secretie si nu am reusit sa ajung la medicul ginecolog pt interpretarea rezultatelor. In urma ex de secretie rezulta: Offline #4 2011-02-20 00:20:27
Re: examen secretie vaginalaprobabil o usoara candidoza si tot probabail un streptococ sau stafilococ. dar fara culturi nu putem sti. Offline #5 2011-02-20 22:38:37
Re: examen secretie vaginalabuna:). Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-20 23:23:41
Re: examen secretie vaginalaSi la secretie cred ca este ok,nu ai infectie..ai lactobacili,care fac parte din secretia vaginala normala,ei au rolul de a apara vaginul de agentii patogeni.. Offline #7 2011-02-21 20:29:55
Re: examen secretie vaginalada,,dar de ce am dureri in tp contactului sexual?am mai facut un control si medicul mi-a cerut sa mai fac o analiza de secretie si mi-a prescris 6 ovule meclodin si unguent gleitgelen ca as avea o infectie cu candida..nu mai stiu ce sa fac sa scap de durerea asta ca am luat si astea si tot am probleme:(( Offline #8 2012-06-22 17:33:58
Re: examen secretie vaginalaBuna! Am o intrebare,la o analiza a secretiei vaginale rezultatul mi.a iesit candida negativ, gonoree negativ si coci pozitiv. Spune.ti va rog ce fel de coci sunt,pozitivi sau negativi? Sunt motive sa ma ingrijorez? Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|