|
Nu esti logat.
Help! Rezultate secretie vaginala - Bacili Gram (+ si -) & Coci gram +Pagini: 1
#1 2011-04-18 16:44:10
Help! Rezultate secretie vaginala - Bacili Gram (+ si -) & Coci gram +Va rog un raspuns ! Iubitul meu a fost diagnosticat cu candidoza genitala. Imediat am fugit la ginecolog. La prima vedere, dr. mi-a confirmat banuiala. Aveam si eu candidoza. In urma analizei secretiei, mi-au iesit frecvente levuri si pseudofilamente miceliene, ceea ce stiu ca indica clar Candidoza. Insa, mi-a mai iesit flora polimorfa (bacili gram pozitiv si negativ, rari coci pozitivi). Atat scrie pe buletinul de analize..evident pe langa frecventele PMN si epitelii intermediare. Va rog sa-mi spuneti daca e de rau ca mi-au iesit acei bacili si pozitivi (doderlain care stiu ca sunt buni) si negativi, precum si acei coci gram pozitivi. Maine ma duc la control, sa-mi citeasca analizele, insa eu stau ca pe ghimpi. Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu o explicatie....posibil chiar sa nu ma poata vedea maine dr., pt ca are toata ziua programate ecografii....si nu vreau sa stau asa, cu gandul ca poate am ceva grav sau nu. Va rog... Gravitation is not responsible for people falling in love. ~Albert Einstein Offline #2 2011-04-18 17:08:47
Re: Help! Rezultate secretie vaginala - Bacili Gram (+ si -) & Coci gram +
ti'am raspuns si in cealalta parte unde ai pus aceasta intrebare. Offline #3 2012-06-22 17:41:16
Re: Help! Rezultate secretie vaginala - Bacili Gram (+ si -) & Coci gram +Buna! Am o intrebare,la o analiza a secretiei vaginale rezultatul mi.a iesit candida negativ, gonoree negativ si coci pozitiv. Spune.ti va rog ce fel de coci sunt,pozitivi sau negativi? Sunt motive sa ma ingrijorez? Multumesc Offline #4 2012-06-22 18:31:05
Re: Help! Rezultate secretie vaginala - Bacili Gram (+ si -) & Coci gram +n-avem de unde sti noi Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|