homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccinul contra cancerului de col uterin. pro sau contra?

#1 2012-06-21 20:42:23

ochi de stele
Full member
Inregistrat: 2012-06-16

vaccinul contra cancerului de col uterin. pro sau contra?

supa  Un ajutor va rog daca puteti si daca o sa aveti rabdare sa cititi povestioara mea..
Am fost la un control amanuntit la ginecolog si a descoperit ca am colul uterin forte inflamat si cu rani(eroziune a iesit si la papanicolau). Pentru asta mi-a dat tratament de 10zile si sa-l repet 3 luni. sunt abia la prima luna de tratament si urmeaza sa merg la control dupa ce imi vine menstruatia, da mai e pana atunci.

Voi ce stiti, se vindeca ranile de pe col in totalitate cu ovule cu propolis si antiinflamator?? Contactul sexual are vreun efect negativ asupra ranilor respective? Trebuie sa am mai putine contacte sexuale pana se vindeca?

Si in plus gineologul meu, mi-a zis sa ma documentez in legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col...ca sa mi-l fac si eu. diablo  Sincer eu am auzit de rau despre el, asta demult...acuma nu mai stiu cu e. puteti sa ma sfatuiti ce sa fac? va rog.

#2 2012-06-21 21:33:08

ochi de stele
Full member

Re: vaccinul contra cancerului de col uterin. pro sau contra?

nimeni?grater

#3 2012-06-22 15:29:33

ochi de stele
Full member

of.. sad

#4 2012-06-22 15:33:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

depinde doar de organismul tau daca rana se va vindeca doar cu tratament sau va fi nevoie de cauterizare
pe durata tratamenutului cu ovule nu e indicat sa ai contact sexual
cat despre vaccin... e decizia ta, trebuie insa sa-ti faci un tipaj hpv inainte, fiindca daca ai deja virusul nu are sens sa-ti mai faci vaccinul

#5 2012-06-22 18:48:25

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

am o completare de facut: din cele ~13 tulpini high-risk, vaccinul protejeaza impotriva a 2 tulpini (16&18). vaccinul ar fi complet inutil doar in cazul in care, la analiza de genotipare hpv, ti-ar iesi prezente ambele tulpini, 16 si 18.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-22 18:51:56)

Publicitate

loading...

#6 2012-06-22 20:50:39

ochi de stele
Full member

aha.. am inteles. mi-e cam frica mie de el deoarece am auzit ca au murit persoane dupa ce l-au facut..

iar de contact sexual pe timpul tratamentului cu ovule nu am, dar dupa ce il termin, daca o sa am contacte o sa imi afecteze ranile? Ca inainte sa incep tratamentul ma durea rau de tot in timpul contactului, de asta ma intrebam daca afecteaza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.