homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

UPC-2

#20 2012-06-25 00:51:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: UPC

o cunostinta vrea sa-si faca abonament la upc (din lipsa de rds in zona lol ).

1. acum se mai poate face fara flotant? mai demult se putea
2. in trecut a mai existat un contract pe numele sau la alta adresa de la care s-a mutat ulterior (statea oricum fara contract si implicit fara flotant), suspendat din cate a inteles pe baza de neplata din cauza noilor chiriasi (care intre timp si-au facut acte pe respectivul apartament sau garsoniera sau ce-o fi fost); nu l-a contactat nimeni intre timp pt. achitarea restantelor, nu a primit nici o somatie; de unde poate afla daca exista datorie catre upc pe numele sau?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2012-06-25 01:13:07

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: UPC

sa vorbeasca la upc, la un serviciu clienti sau upc tehnic.
eu acum 2 ani cand mi am facut abonament la ei mi au cerut sa demonstrez ca sunt proprietar acolo unde stau, sau, daca nu sunt, sa faca proprietarul abonament. dar am facut pana la urma pe numele meu, dar fusese inainte o intelegere mare si cred ca n au mai avut chef de alte discutii si mi au facut si gata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.