homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?

#1 2012-06-03 14:11:32

marichuy
Membru
Inregistrat: 2012-06-03

sunt insarcinata?

am avut ultima menstruatie pe 28 aprilie iar ultimul contact sexual la imediat o sapt,adica pe 5 mai.luna aceasta mi-a intarziat.mi-am facut test de sarcina dupa 3 sapt si a iesit negativ.e posibil sa fiu insarcinata sau sunt racita la ovare?acestea ma dor foarte tare de o saptamana.

#2 2012-06-03 16:52:13

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

Re: sunt insarcinata?

e posibil, chiar daca este testul de sarcina a ieist pozitiv, sa fie o eroare?

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#3 2012-06-03 17:20:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

@maichuy - daca testul de sarcina a fost facut corect ( adica la cel putin 3 saptamani de la contactul cu risc, sau la o saptamana de la intarziere ), atunci rezultatul e concludent. Pentru linistea ta, daca vrei, mai poti repeta testul, dar durerea de ovare poate sa se datoreze SPM-ului.

@onyca - nu prea exista fals pozitiv. Eventual mai fa un test peste cateva zile, dar daca initial a iesit pozitiv, cel mai probabil asa si e.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2012-06-24 21:11:24

pysalice
New member
Inregistrat: 2012-02-06

Buna seara. Am si eu o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati! iau acc marvelon din luna noiembrie anul trecut.nu am facut pauza in aceste luni, insa luna aceasta mai am de luat 2 pastilute din blister si azi mi-a venit menstruatia. mentionez ca nu am uitat nici o pastiluta si le-am luat in fiecare seara la aceeasi ora. E posibil sa fiu insarcinata? sau de la ce poate proveni mentruatia? continui cu cele doua pastilute si dupa fac pauza de 7 zile??

#5 2012-06-25 00:43:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai luat antibiotice/antidepresive sau ai mancat gref/baut ceai de sunatoare?

daca nu, o fi vreo simpla coincidenta; termina folia, apoi fa pauza normal; daca situatia se repeta si luna viitoare, du-te la planning, s-ar putea sa nu ti se mai potriveasca marvelonul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2012-06-25 07:37:33

pysalice
New member
Inregistrat: 2012-02-06

nu am baut ceai/antidepresive sau etc... in schimb am mancat doua feliute de gref dar nu cred ca e de la asta. Deci, iau si ultima pastiluta in seara asta, si dupa fac pauza de 7 zile si le reiau a 8 zi. daca am avut contact sexual neprotejat e posibil sa fiu insarcinata?
va multumesc mult pentru raspunsuri.

#7 2012-06-25 11:56:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

de la 2 felii de gref nu scade protectia.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.