homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston

#1 2012-06-27 00:20:06

mentana
Membru
Inregistrat: 2012-01-14

duphaston

As dori sa stiu daca e grav sa iau Duphaston mai mult de 10 zile, pentru a-mi intarzia menstruatia.

Mentionez ca sunt sub tratament cu clomifene (l-am luat din ziua 3 a CM timp de 5 zile) , iar din ziua 16 iau dupahaston , cate doua pe zi, timp de 10 zile.  Astazi le-am terminat dar am o scurgere maronie si suspectez ca-mi vine menstruatia mai devreme, desi stiu ca in mod normal vine dupa 3-4 zile dupa ce termin duph.
Ideea este ca am mai luat duphaston in ultimii ani, dar am respectat indicatiile, dar acum este extrem de important sa-mi intarzii menstruatia ,  deoarece trebuie sa fiu la medic in ziua 2-3 a CM, pentru a continua tratamentul pt ovulatie, si momentan sunt plecata din tara si mi-am programat intoarcerea abia duminica, ca sa pot fi la medic luni.
Deci, la mijloc sunt 5 zile, timp in care teoretic ar fi trebuit sa vina menstruatia , nu imediat ce am terminat duphastn-ul......dar practic......

Va rog sa-mi raspundeti cu lamuriri

Va multumesc

#2 2012-06-28 11:09:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: duphaston

parerea mea e ca singerarea despre care vorbesti e debutul menstruatiei, pe care, daca s-a declansat deja, nu o mai poti opri, indiferent ca iei sau nu duphaston...din nefericire, organismulo uman nu e un mecanism de ceas si deci ne mai face si surprize.
Asa ca eu zic sa mergi luni la medic si sa ii explici toata problema asa cum e ea ca de pacalit fiziologia nu poti sa o pacalesti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.