|
Nu esti logat.
Oare pot fi insarcinata?#1 2012-06-30 13:15:08
Oare pot fi insarcinata?Marti seara am terminat o folie de Yasmin ...si sunt in pauza de 7 zile , iar mercuri am avut un contact sexual neprotejat. Acum sunt a 4 a zi de pauza si inca nu mi-a venit ciclul menstrual ... pe prospectul de la Yasmin scria ca e obicei menstra apare in primele 2-3 zile Sunt un pic panicata Offline #2 2012-06-30 13:35:34
Re: Oare pot fi insarcinata?Daca ai luat toate pilulele corect, nu ai de ce sa iti faci griji!!! Ciclul menstrual poate fi f diferit din pct. de vedere cantitativ si calitativ in primele luni de administrare ale AC-lor (menstra mea in prima luna de administrare a fost un firicel). Failure teaches Success! Offline #3 2012-06-30 13:45:37
Re: Oare pot fi insarcinata?mada, poate veni in oricare zi de pauza, chiar si in a 7-a, nu-i problema. daca ai luat pastilele corect ai fost protejata si in pauza. Offline #4 2012-06-30 18:25:16
Re: Oare pot fi insarcinata?asa se intampla cand se iau pastile dupa ureche si nu la sfatul medicului...apar intrebari care nu ar fi trebuit sa fie o enigma. Offline #5 2012-07-01 12:10:07
Re: Oare pot fi insarcinata?^ subscriu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|