|
Nu esti logat.
Sunt sanse sa raman insarcinata?#1 2012-07-02 10:29:03
Sunt sanse sa raman insarcinata?Am si eu o intrebare. Folosesc anticonceptionale. Duminica dimineata am avut un contact sexual cu ejaculare in interior si duminica seara a fost ultima pastila din blister. Teoretic, saptamana asta, undeva pe joi, trebuie sa vina ciclul. Din ce am citit, spermatozoizii traiesc in uter 4-5 zile. Asta inseamna ca se suprapune cu perioada de ovulatie. Corectati-ma daca am gresit ceva. Sunt foarte speriata de ideea asta si as vrea sa stiu daca stau linistita sau se poate sa raman insarcinata...si ce as putea sa fac in cazul asta. Offline #2 2012-07-02 10:31:17
Re: Sunt sanse sa raman insarcinata?pai dac ai luat pastilele corect esti protejata si in pauza. #3 2012-07-02 10:32:49
Re: Sunt sanse sa raman insarcinata?le-am luat corect si le iau de cativa ani...deci nu se pune problema. n-am sarit niciodata nicio pastila...doar ca s-a intamplat fix in utlima zi si ma sperie gandul... Offline #4 2012-07-02 10:33:47
Re: Sunt sanse sa raman insarcinata?pai nu are ce sa te sperie © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|